رایزنی‌های جابری‌انصاری با مقامات عراقی در آستانه راهپیمایی اربعین

يکشنبه 7 مهر 1398
19:02
رایزنی‌های جابری‌انصاری با مقامات عراقی در آستانه راهپیمایی اربعین
معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه ایران در آستانه راهپیمایی میلیونی اربعین، در سفر به عراق با برخی از مقامات و شخصیت‌های سیاسی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

«حسین جابری‌انصاری» معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که از روز پنجشنبه چهارم مهر ماه به منظور هماهنگی با مقامات جمهوری عراق درباره ترتیبات راهپیمایی میلیونی اربعین به عراق سفر کرده، پس از ملاقات و گفتگو با برخی مقامات عراقی در بصره، با تعدادی از مقامات و شخصیت‌های تأثیرگذار این کشور در بغداد دیدار و گفتگو کرد و قرار است در ادامه این سفر به کربلا و نجف هم برود.

او امروز (یکشنبه) هفتم مهر ماه با «نوری المالکی» نخست وزیر پیشین عراق دیدار و درباره روابط و همکاری‌های دو کشور و تحولات عراق، منطقه و جهان به گفتگو پرداخت و قبل از آن هم با «شیخ همام الحمودی» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق و «ابوحسن هادی العامری» نماینده مجلس و رئیس فراکسیون پارلمانی فتح دیدار کرده بود.

جابری‌انصاری دیروز شنبه نیز با «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق دیدار و درباره مناسبات و روند همکاری‌های دو کشور گفتگو کرد.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین با کارمندان سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد نیز دیدار و گفتگو کرد و شنبه شب با سرلشکر «یاسین» الیاسری وزیر کشور عراق در بغداد ملاقات و درباره آخرین هماهنگی‌های اجرایی بین دو کشور در زمینه راهپیمایی بزرگ اربعین به گفتگو نشست.

دیدار با سرتیپ «علی المالکی» فرمانده پایانه مرزی شلمچه (در بخش عراق)، «اسعد العیدانی» استاندار بصره، «صباح البزونی» رئیس شورای استان بصره و «سید علی السید عبدالحکیم الصافی» از علمای برجسته بصره از برنامه‌های دیدارهای جابری‌انصاری در بصره و در اولین مقصد این سفر بود. وی قبل از آن هم از پایانه مرزی شلمچه و عملیات عمرانی جاری در این منطقه بازدید کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد