عبدالمهدی خواستار همکاری قوای سه‌گانه برای تحقق اصلاحات در عراق شد

جمعه 12 مهر 1398
20:25
عبدالمهدی خواستار همکاری قوای سه‌گانه برای تحقق اصلاحات در عراق شد
نخست‌وزیر عراق از قوه قضائیه و قوه مقننه این کشور خواست برای تحقق اصلاحات با دولت متبوع وی همکاری کنند.

العالم - عراق

«عادل عبدالمهدی»، خواستار همکاری مشترک قوای سه‌گانه برای اجرای اصلاحات در این کشور شد.

او شامگاه جمعه (12 مهر) طی سخنرانی خود از قوه قضائیه و قوه مقننه این کشور خواست برای اجرای طرح‌های مطلبو جهت تحقق اصلاحات با دولت وی همکاری مشترک داشته باشند.

او از همه ائتلاف‌های سیاسی بزرگ عراق دعوت کرد که با دولت فعلی این کشور جهت فراهم کردن همه شرایط اصلاحات همکاری داشته باشند.

عبدالمهدی گفت دولت او ملزم به اجرای بالاترین سطح شفاف‌سازی است و موضع مرجعیت در قبال حوادث اخیر نشان داد مرجعیت عراق منبع مورداعتمادی است که راه هدایت را در زمان سختی و مشکلات ترسیم می‌کند.

نخست‌وزیر عراق در این بیانیه که به نظر می‌رسد در واکنش به موضع امروز مرجعیت عالی شیعیان این کشور است، از این موضع‌ استقال کرده است.

«احمد الصافی» نماینده آیت‌الله سیستانی و خطیب نماز جمعه شهر کربلا، در حمایت از مطالبات مشروع معترضان، هرگونه خشونت در تظاهرات اخیر و حمله به معترضان و نیروهای امنیتی را محکوم کرد و از مقامات خواست دست به اصلاحات واقعی بزنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، عبدالمهدی قول داد که همه مؤسسات دولت به وظایف خود عمل کرده و برنامه‌های عملی ارائه دهد و همه تلاش خود را برای کاهش درد و رنج مردم عراق و بهبود خدمات عمومی و ایجاد فرصت اشتغال برای بیکاران به کار گیرد.

نخست‌وزیر عراق همچنین گفت که خود و دولت را ملزم می‌داند که از هرگونه باندبازی و پارتی‌بازی در تعیین توزیع مناصب دولتی اجتناب کرده و پرونده‌های متهمان به فساد و اختلاس را تکمیل کرده و آن‌ها را تحویل عدالت دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار موسوی به آمریکایی‌ها: منطقه را برایتان جهنم می کنیم


سفارت آمریکا خواستار خروج فوری اتباع خود در بغداد و اردن شد


انهدام محل استقرار جنگنده‌های F35، F15، F16 آمریکایی


سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت