دولت عراق بیش از ۱۰۰ هزار نظامی اخراجی را دعوت به کار می کند

دوشنبه 15 مهر 1398
11:54
دولت عراق بیش از ۱۰۰ هزار نظامی اخراجی را دعوت به کار می کند وزارت دفاع عراق اعلام کرد که ۱۰۸ هزار نیروی خود را که به دنبال تجاوز نظامی گروه تروریستی داعش به این کشور در سال ۲۰۱۴ از کار برکنار کرده بود، بار دیگر به استخدام خود در می آورد.

العالم ـ عراق

به گزارش القدس العربی، "سرتیپ یحیی رسول " سخنگوی ستاد مشترک نیروهای مسلح عراق در یک کنفرانس مطبوعاتی در بغداد این مطلب را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، اقدام یاد شده در راستای فراهم آوردن فرصت شغلی برای جوانان بیکار در عراق و مدیریت بحران توسط دولت عادل عبدالمهدی انجام گرفته است.

برخی از شهرهای عراق از جمله بغداد از سه‌ شنبه هفته گذشته شاهد حضور معترضان و حمایت برخی کشورهای همسایه عراق نظیر عربستان و رژیم صهیونیستی و آمریکا از آن بود که به سرعت این موضوع از سوی دولت عراق مدیریت شد و اکنون آرامش به این کشور بازگشته است.

به گزارش ایرنا، هیات دولت عراق دیروز در پاسخ به خواسته های تظاهرکنندگان و مطالب ذکر شده در خطبه نماز جمعه مرجعیت دینی، ضمن برگزاری جلسه فوق العاده به ریاست "عادل عبدالمهدی" نخست وزیر این کشور، اولین بسته از مصوبه های مهم خود را اعلام کرد.

هیات دولت عادل عبدالمهدی همچنین در نظر دارد دومین بسته از مصوبه های مربوط به انجام اصلاحات و تحقق بخشیدن به خواسته های تظاهرکنندگان را در جلسه بعدی مورد بحث و بررسی قرار دهد و اتخاذ تصمیمات لازم را در جلسات آتی ادامه دهد.

0% ...

آخرین اخبار

اسامی مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"