فرماندار هنگ‌کنگ احتمال مداخله مستقیم چین را رد نکرد

سه شنبه 16 مهر 1398
10:40
فرماندار هنگ‌کنگ احتمال مداخله مستقیم چین را رد نکرد فرمانده هنگ‌کنگ با اشاره به ادامه ناآرامی‌های خشونت‌آمیز در این منطقه، گفت احتمال دارد که چین برای پایان دادن به آشوب‌ها مستقیما وارد عمل شود.

العالم - آسیا

«کری لام» فرماندار هنگ‌کنگ می‌گوید در صورت ادامه ناآرامی‌های خشونت‌بار در این منطقه، ممکن است دولت مرکزی چین مستقیما برای بازگرداندن ثبات به این منطقه مهم تجاری، وارد عمل شود.

وی که بامداد امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، در پاسخ به سؤالی در مورد احتمال درخواست وی از پکن برای مداخله مستقیم جهت پایان دادن به آشوب‌ها، گفت: «در این برهه زمانی، من همچنان قویا احساس می‌کنم که ما باید خودمان راهکار پیدا کنیم. موضع دولت مرکزی هم همین است که هنگ‌کنگ خودش باید مشکلش را حل کند.»

کری لام افزود: «اما اگر اوضاع آنقدر بد شود، در آن صورت هیچ گزینه‌ای را نمی‌توان رد کرد.»

هنگ‌کنگ هرچند بخشی از چین است، اما نظام سیاسی متفاوتی دارد و در اغلب مسائل داخلی مستقل از پکن تصمیم‌گیری می‌کند. در دو ماه گذشته، این منطقه صحنه ناآرامی‌های گسترده‌ای بوده که به بهانه مخالفت با طرح «استرداد مجرمین به سرزمین اصلی» آغاز شد.

بر اساس آن طرح که حالا به کلی لغو شده، هنگ کنگ می‌توانست متهمین را برای محاکمه به سرزمین اصلی چین مسترد کند. در حالی که نهادهای بین‌المللی مبارزه با پولشویی از این طرح استقبال کرده بودند، معترضان این طرح را عامل کاهش استقلال هنگ‌کنگ توصیف کرده و در اعتراض به آن به خیابان‌ها آمدند. این اعتراضات با حمایت کشورهای غربی، همچنان ادامه دارد و اخیرا هم رنگ و بوی جدایی‌طلبانه به خود گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره