پس از برقراری ثبات در بغداد؛ «منطقه سبز» هم بازگشایی شد

سه شنبه 16 مهر 1398
12:18
پس از برقراری ثبات در بغداد؛ «منطقه سبز» هم بازگشایی شد
خبرگزاری رسمی عراق از بازگشت آرامش و ثبات کامل به شهر بغداد خبر داد و اعلام کرد که منطقه سبز این شهر نیز باز شده است.

العالم _ عراق

خبرگزاری رسمی عراق «واع» امروز سه‌شنبه از بازگشایی «منطقه سبز» (المنطقة الخضراء) بغداد خبر داد.

واع اعلام کرد که منطقه سبز به روی شهروندان عراقی باز شده است. ورودی‌های این منطقه پس از رخدادهای اخیر بغداد، برای عموم بسته شده بود.

منطقه سبز یکی از مهم‌ترین مناطق شهر بغداد است؛ نهادهای دولتی و بیشتر سفارت‌های خارجی در این منطقه است.

این خبرگزاری تأکید کرد که وضعیت در بغداد به ثبات رسیده و زندگی نیز به روال عادی خود بازگشته است.

به گزارش واع، بازگشایی منطقه سبز، پس از «موفقیت مذاکرات بین دفتر [عادل عبدالمهدی] نخست وزیر و تظاهرات‌کنندگان و آغاز مرتفع ساختن مطالبات قانونی آنان با دستور نخست وزیر» صورت گرفت.

همچنین، منابع عراقی از تحرکات محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق و کمیسیون‌های پارلمانی برای برآورده کردن مطالبات معترضان خبر دادند.

واع همچنین به سخنرانی «برهم صالح» رئیس جمهور عراق اشاره و تأکید کرد که این سخنرانی نیز باعث افزایش آرامش در عراق شده است.

صالح روز گذشته در سخنرانی خود، خواستار تشکیل شورای خدمات‌رسانی شد تا مسئله انتصابات در ادارات دولتی را بر عهده گیرد و آن را از «فساد» دور کند.

وی همچنین تأکید کرد که باید در قانون انتخابات بازبینی صورت گیرد تا «بار دیگر به فرآیند انتخاباتی در عراق، اعتماد شود».

رئیس‌جمهور عراق در واکنش به شایعه تیراندازی نیروهای امنیتی عراق به سمت تظاهرات‌کنندگان گفت که دولت عراق هیچ گونه دستوری در خصوص هدف قرار دادن شرکت‌کنندگان در تظاهرات نداده است.

تظاهرات در شهرهای جنوبی عراق از سه‌شنبه نهم مهر ماه جاری آغاز شد و تقریبا در اکثر شهرها به پایان رسیده است. بخشی از این تظاهرات، در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی و نبود اشتغال بود، ولی بخشی از آن، در پی آشوب و ایجاد هرج و مرج در این شهرهاست.

منابع خبری عراق به سندی اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد رسانه‌های غربی-عربی مخالف محور مقاومت وظیفه پوشش گسترده این تظاهرات را بر عهده دارند و آمریکا نیز حمایت خارجی این تظاهرات را بر عهده دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند