لبنان عملیات ترکیه در سوریه را محکوم کرد

چهارشنبه 17 مهر 1398
22:38
لبنان عملیات ترکیه در سوریه را محکوم کرد
وزارت امور خارجه لبنان، عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه را محکوم کرد و خواستار بازنگری در این عملیات شد.

العالم - لبنان

وزارت امور خارجه لبنان شامگاه چهارشنبه (۱۷ مهر) به عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه واکنش نشان داد.

وزارت خارجه لبنان در بیانیه‌ای خود به این مناسبت، عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه را که از عصر امروز چهارشنبه آغاز شد، محکوم کرد و آن را «حمله به کشور برادر عربی» دانست.

بیروت این عملیات را «اشغالگری» در خاک سوریه خواند و گفت این عملیات ترکیه باعث خواهد شد اهل سوریه در معرض قتل و آوارگی قرار بگیرند.

به گزارش شبکه المیادین، وزارت خارجه لبنان از ترکیه خواست در مورد این تصمیم خود بازنگری کرده و با کشورهای مربوطه در راستای ثبات سوریه همکاری کند.

رئیس‌جمهور ترکیه عصر امروز چهارشنبه رسماً از آغاز عملیات نظامی خود علیه شبه‌نظامیان کرد سوریه موسوم به «عملیات چشمه صلح» خبر داد. ترکیه مدعی است با این عملیات قصد دارد منطقه امنی در شمال سوریه ایجاد کند تا آوارگان سوری را در این منطقه جای دهد.

دولت سوریه شدیداً این عملیات را محکوم کرده و آن را در ادامه سیاست‌های خصمانه و توسعه‌طلبانه آنکارا در منطقه دانست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد