ظریف در گفتگو با تلویزیون دولتی ترکیه:

تشریح طرح چهار مرحله ای ایران درخصوص بحران سوریه/ توصیه به ترکیه در مورد پایبندی به توافقات آدانا / امنیت از طریق اشغالگری به وجود نمی آید

جمعه 19 مهر 1398
18:10
 تشریح طرح چهار مرحله ای ایران درخصوص بحران سوریه/ توصیه به ترکیه در مورد پایبندی به توافقات آدانا / امنیت از طریق اشغالگری به  وجود نمی آید وزیر خارجه ایران در تازه ترین گفتگوی خود با تلوزیون دولتی ترکیه طرح چهار مرحله ای ایران درخصوص بحران سوریه را تشریح کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در گفتگو با تلوزیون دولتی ترکیه طرح چهار مرحله ای ایران درخصوص بحران سوریه را تشریح و به ترکیه در مورد پایبندی به توافقات آدانا توصیه ای کرد.

ظریف

وی افزود: امنیت از طریق اشعالگری به وجود نمی آید .

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: هر چند ما مطالبه ترکیه برای بهبود وضعیت امنیتی را قبول داریم، اما باور نداریم که این امنیت از طریق تجاوز و تهاجم به سوریه به دست می‌آید و ما گزینه‌های بهتری در مقابل دوستان ترک‌مان قرار داده‌ایم.

وی افزود: توافق آدانا همچنان معتبر است، ما می‌توانیم کردها، دولت ترکیه و دولت سوریه را گرد هم آوریم و اداره امنیت مرز‌ها را به ارتش سوریه با همکاری دولت ترکیه بگذاریم.من ۶ سال پیش زمانی که وزیر خارجه شدم، به وزیرخارجه پیشین ترکیه یک طرح صلح چهارمرحله‌ای پیشنهاد دادم؛ آتش‌بس فوری، تشکیل یک دولت فراگیر، گفت‌وگوی سوری-سوری و انتخابات. حالا هم خواسته ما گفت‌وگوی سوری-سوری، بازبینی قانون اساسی و برگزاری انتخابات در سال ۲۰۲۱ است که زمان قانونی انتخابات بعدی رییس جمهوری سوریه است.

ظریف

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به سوالی درباره رفع تنش ها میان تهران و ریاض اظهار داشت: همیشه آماده گفتگو با عربستان چه به صورت مستقیم و چه از طریق میانجیگری دولت های ثالث بوده و هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت


غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی