یک فلسطینی دیگر در عربستان سعودی بازداشت شد

يکشنبه 21 مهر 1398
07:34
یک فلسطینی دیگر در عربستان سعودی بازداشت شد منابع خبری شنبه شب گزارش دادند که مقام های امنیتی عربستان سعودی یک فلسطینی دیگر را به هنگام بازگشت از این کشور دستگیر کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم، خانواده «بکر الحصری» شهروند فلسطینی اعلام کردند که وی بیش از ۸۰ روز است که توسط نیروهای امنیتی عربستان سعودی دستگیر شده است.

بر اساس این گزارش، تلاش خانواده الحصری برای ارتباط با او بی نتیجه مانده است و مقام های سعودی در خصوص اتهاماتش هیچ اظهار نظری نکردند.

این گزارش می افزاید که بکر الحصری هم اکنون در زندان حائل واقع در شمال غربی عربستان به سر می برد.

پیش از این مقام های جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرده بودند که شماری از اعضای وابسته به این جنبش به دست نیروهای امنیتی عربستان سعودی دستگیر شدند.

در همین رابطه یک منبع فلسطینی به شبکه خبری المیادین گفته بود شمار افراد وابسته به حماس که در عربستان سعودی بازداشت شده‌اند ۶۰ نفر است. برخی از بازداشت‌ شدگان از اعضای کمیته اجرایی و اعضای شورای مشورتی بوده‌اند.

بر اساس این گزارش ، مقام های سعودی دست خود را بر روی شرکت‌ ها و نهادهایی گذاشته‌اند که متعلق به افرادی است که عضو حماس هستند یا مظنون به عضویت در حماس هستند.

ایرنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است