منابع کردی: آمریکا مانع ورود ارتش سوریه به شهر منبج شد

دوشنبه 22 مهر 1398
00:20
منابع کردی: آمریکا مانع ورود ارتش سوریه به شهر منبج شد برخی منابع کردی می‌گویند که نیروهای آمریکایی در غرب شهر منبج مانع ورود نیروهای ارتش سوریه برای ورود به شهر شدند.

العالم-سوریه

برخی منابع کردی گزارش داده‌اند که نیروهای آمریکایی که در اطراف مناطق غربی شهر منبج مستقر شده و مانع ورود نیروهای ارتش سوریه به این شهر شده‌اند.

نیروی دموکراتیک سوری روزیک شنبه از توافق با دمشق برای ورود نیروهای ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل آنها، که اکنون تحت حملات هوایی ارتش ترکیه قرار دارد، خبر داده بودند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بر اساس این توافق، ارتش سوریه کنترل تمام مناطق مرزی از جمله شهر عفرین را در دست خواهد گرفت.

با این توافق، نیروهای ارتش سوریه وارد شهرهای منبج،‌ عین‌العرب (کوبانی)، عین عیسی، طبقه و منصوره خواهد شد.

در بیانیه نیروهای کرد سوری آمده است؛ ما وظیفه داریم از مرزها و تمامیت ارضی سوریه دفاع کنیم. به همین دلیل، ارتش سوریه می‌تواند در مرز با ترکیه مستقر شده و برای دفاع از مرزها و آزادسازی شهرهای تحت اشغال ارتش ترکیه و مزدوران این کشور، وارد عمل شود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی