ترکیه:

کردها زندان داعشی‌ها در شمال سوریه را تخلیه کرده‌اند

سه شنبه 23 مهر 1398
12:28
کردها زندان داعشی‌ها در شمال سوریه را تخلیه کرده‌اند وزیر دفاع ترکیه می‌گوید که نیروهای «ی پ گ»، یک زندان محل نگهداریِ عناصر داعش را در شمال سوریه تخلیه کرده‌اند.

العالم - سوریه

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز دوشنبه مدعی شد که نیروهای «ی پ گ» کرد سوریه، زندانی از داعشی‌های حبس‌شده را در منطقه‌ای از سوریه که محل انجام عملیات نظامی ترکیه است، تخلیه کردند و زندانیان آنجا ربوده شده بودند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، وی افزود: «همانطور که می‌دانید، مسئله زندان در موضوع داعش وجود دارد. ما قصد داریم تا نهایت تلاش خود را در رابطه با این زندانیان به کار گیریم. با این حال تنها یک زندان در منطقه ما وجود داشت و آن یک زندان داعشی است.»

وی افزود: «زمانی که ما به آنجا (زندان داعشی‌ها) رفتیم، دیدیم که این (زندان) توسط نیروهای «ی پ گ» تخلیه شده و تروریست‌های داعشی از آنجا ربوده شده بودند. ما اینها را از روی عکس و فیلم‌ها و صحبت با همتایانمان متوجه شدیم و این کار را ادامه خواهیم داد.»

آکار به تعداد زندانیان اشاره‌ای نکرد و حتی در خصوص اینکه چه کسی این زندانیان را ربوده و به کجا برده است، توضیحی نداد. از طرفی «ی پ گ» نیز در این خصوص اظهارنظری نکرده است.

این در حالی است که رئیس‌جمهور روسیه هشدار داده بود که عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه می‌تواند باعث فرار داعشی‌ها از زندان‌های تحت کنترل کُردها شود و مطمئن نیست که ترکیه بتواند اوضاع را تحت کنترل نگه دارد.

ترکیه روز چهارشنبه (۱۷ شهریورماه) به بهانه «مقابله با تروریسم» و ایجاد «یک منطقه امن برای اسکان آوارگان سوری» به مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه حمله کرد. این اقدام با محکومیت جهانی روبرو شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان