خنثی سازی  چند طرح تروریستی داعش در عراق

سه شنبه 23 مهر 1398
16:52
خنثی سازی  چند طرح تروریستی داعش در عراق منابع امنیتی عراق از شکست چند طرح دیگر داعش برای انجام عملیات تروریستی در جنوب بغداد و استان صلاح الدین خبر دادند.

العالم - عراق

فرماندهی عملیات بغداد امروز سه (شنبه) از دومین عملیات خنثی‌سازی حمله انتحاری تروریست‌ها به زائران اربعین در جنوب پایتخت عراق خبر داد.

به نوشته وبگاه خبری «بغداد الیوم»، فرماندهی عملیات بغداد در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نیروهای امنیتی ما دو متهم را دستگیر کردند که یک کیف حاوی دو کمربند انفجاری و بمب‌های دستی را حمل می‌کردند.».

وی افزود: «این دو متهم تصمیم داشتند زائران امام حسین (ع) را هدف بگیرند.»

یک تیم اطلاعاتی موسوم به «شاهین‌های عراق» هم امروز سه شنبه خبر داد نقشه چهار انتحاری برای حمله به زائران اربعین در سامراء را ناکام گذاشته است.

این تیم در بیانیه‌ای اعلام کرد در یک عملیات منحصر به فرد و پیش‌دستانه تیم شاهین‌ها پس از یک هفته تعقیب و پیگرد، یک گروه تروریستی که در یک مهمان خانه در شهر سامراء به سر می‌بردند، نقشه آنها برای حمله به زائران حسینی را ناکام گذاشتند.

این گروه افزود: «مأموران تیم اطلاعاتی با هماهنگی گروهان‌های السلام طی یک عملیات کمین محکم در اطراف مهمانخانه مذکور درمنطقه الخیوط نزدیک رودخانه الرصافی در جنوب استان صلاح الدین با عناصر داعشی حاضر در مهمانخانه با سلاح سبک و متوسط درگیر شدند و پس از تقریبا نیم ساعت یکی از انتحاری‌ها را از پای در آورده و دومی هم خود را منفجر کرد و دو نفر دیگر هم دستگیر شدند و چهار بمب دستی، یک کمربند انفجاری و یک تفنگ نزد آنها هم توقیف شد.»

«فاضل ابورغیف» کارشناس امنیتی عراق هم امروز سه شنبه از دستگیری ۱۰ عامل انتحاری از جمله چند سرکرده داعش خبر داد که تصمیم داشتند زائران اربعین را در استان صلاح الدین هدف بگیرند.

ابورغیف در گفت‌وگو با وبگاه خبری سومریه نیوز گفت: «تیم اطلاعات صلاح الدین با همکاری تیپ ششم الحشد الشعبی روز گذشته در یک ماموریت امنیتی در منطقه سمیلات در شهر بیجی در استان صلاح الدین ۱۰ عامل انتحاری را دستگیر کردند که کمربند انفجاری حمل می‌کردند و از جمله آنها مسئول محور غربی استان در گروهک داعش بود. این عوامل انتحاری قصد داشتند تجمع‌های دینی در این استان را هدف بگیرند.»

مرکز فرماندهی عملیات سامراء روز دوشنبه هم اعلام کرد که «نیروهای فرماندهی عملیات دو عامل انتحاری را از پای درآورده و طرح داعش برای حمله به زائران اربعین در منطقه السیفونه واقع در شرق سامراء را خنثی کردند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر