واکنش آذری جهرمی به حمله سایبری به ایران: «خواب دیدند خیر است»

چهارشنبه 24 مهر 1398
12:37
واکنش آذری جهرمی به حمله سایبری به ایران: «خواب دیدند خیر است»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به حمله سایبری آمریکا به ایران گفت: خواب دیدند خیر است!

العالم _ ایران / سیاسی

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه ظهر امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران و در واکنش به حمله سایبری آمریکا به ایران گفت: «خواب دیدن خیره»!

گفتنی است؛ خبرگزاری «رویترز» در خبری اختصاصی اعلام کرده بود: «به دنبال حملات ۱۴ سپتامبر (۲۳ شهریور) به تاسیسات نفتی عربستان سعودی که واشنگتن و ریاض تهران را مقصر آن می‌دانند، ایالات متحده یک عملیات محرمانه سایبری علیه ایران انجام داده است».

این رسانه غربی این خبر را به نقل از دو مقام آمریکایی که خواستار عدم افشای نام و هویتشان شده‌اند، منتشر کرده است.

به گفته این دو مقام ناشناس آمریکایی، این حمله سایبری محرمانه اواخر سپتامبر (اوایل مهر) انجام شده و توانایی ایران برای گسترش دادن «پروپاگاندایش» را هدف قرار داده است.

یک مقام آمریکایی به رویترز مدعی شده که این حمله سایبری، به «سخت‌افزار فیزیکی» در ایران تاثیر گذاشته است اما او به جزئیات بیشتری اشاره نکرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است