مشاور اسد: سوریه تدابیر لازم را برای مقابله با تجاوز ترکیه اتخاذ کرده است

چهارشنبه 24 مهر 1398
16:53
مشاور اسد: سوریه تدابیر لازم را برای مقابله با تجاوز ترکیه اتخاذ کرده است مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس جمهور سوریه ضمن استقبال از انتقال نظامیان آمریکا از این کشور به عراق اعلام کرد که دمشق نمی‌خواهد نظامیان ترکیه‌ای، جایگزین آمریکایی‌ها شوند.

العالم - ایران / سیاسی

«بثینه شعبان» مشاور سیاسی و رسانه‌ای بشار اسد رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که این کشور تدابیر لازم را برای مقابله با تجاوز ترکیه به خاک سوریه اتخاذ کرده‌ است.

شعبان درباره احتمال درگیری بین نیروهای سوری و ترکیه‌ای، گفت که «هر چیزی احتمال دارد».

وی به شبکه خبری «روسیا الیوم» گفت که بیشتر کسانی که «رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه آنان را هدایت می‌کند، وابسته به [گروههای تروریستی] داعش و جبهه النصره هستند».

مشاور سیاسی و رسانه‌ای اسد تصریح کرد که گروه‌های کُرد از دولت سوریه خواستند که با تجاوز ترکیه مقابله کند.

این درخواست کُردها در حالی مطرح شد که ترکیه به همراه تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» از هفدهم مهر ماه عملیاتی را به بهانه دور کردن شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروی دموکراتیک سوریه» از نوار مرزی خود با سوریه، در شمال شرق این کشور آغاز کرده است.

شبه‌نظامیان کُرد نیز پس از اینکه شاهد خیانت آمریکا به خود بودند، یکشنبه هفته جاری از توافق با دمشق برای ورود نیروهای ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل خود خبر دادند. این مناطق تحت حملات هوایی ارتش ترکیه قرار دارد.

شعبان همچنین اعلام کرد که دولت سوریه از خروج نیروهای آمریکایی از این کشور استقبال می‌کند، «ولی نمی‌خواهد ترکیه جایگزین آمریکای اشغالگر شود».

شعبان در پایان خاطر نشان کرد که روسیه خواستار برگزاری نشست امنیتی بین سوریه و ترکیه در شهر سوچی روسیه است.

0% ...

آخرین اخبار

مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین