طعنه‌ قاضی به حجاب متفاوت شبنم نعمت‌زاده

چهارشنبه 1 آبان 1398
12:41
طعنه‌ قاضی به حجاب متفاوت شبنم نعمت‌زاده پنجمین و آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات شبنم نعمت‌زاده دختر وزیر سابق صنعت معدن و تجارت، احمدرضا لشکری پور و شرکت توسعه دارویی رسا صبح امروز (چهارشنبه) اول آبان ماه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی‌مقام در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

در ابتدای این جلسه شبنم نعمت زاده با حضور در جایگاه به دفاع از خود پرداخت و خاطرنشان کرد که هیچ گونه سوء نیتی نداشته و این که سعی می‌کند جبران کند چرا که مدیریت در دست وی نبوده و به کارش نیز وارد نبوده است.

در حین دفاعیات، قاضی مسعودی مقام خطاب به شبنم نعمت زاده متهم ردیف اول گفت: به گونه‌ای حجاب خود را رعایت کنید که هم شما بتوانید صحبت کنید و هم ما بتوانیم صدای شما را بشنویم و متوجه صحبت‌هایتان شویم.

نعمت زاده نیز اظهار داشت که سعی کرده‌ام همه چیز را بنویسم و برای شما ارسال کنم.

در ادامه نماینده حقوقی وزارت بهداشت با حضور در جایگاه گفت: چهارشنبه هفته گذشته یکی از اقوام نعمت زاده در وزارت بهداشت حضور یافت و اعلام کرد که نمایندگان شما در دادگاه چنین و چنان می گویند و بعد از آن بود که یکی از مدیران کل وزارت بهداشت برکنار شد.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد