تعداد کشته‌ها ناآرامی‌ها در شیلی به ۱۸ نفر افزایش یافت

چهارشنبه 1 آبان 1398
22:08
تعداد کشته‌ها ناآرامی‌ها در شیلی به ۱۸ نفر افزایش یافت ناآرامی‌ها در شیلی که در ابتدا در اعتراض به افزایش قیمت بلیت‌های مترو آغاز شده، همچنان ادامه دارد و تعداد کشته‌ها به ۱۸ نفر افزایش یافته است.

العالم - آمریکا

منابع رسانه‌ای از ادامه ناآرامی‌ها در شیلی خبر می‌دهند؛ ناآرامی‌هایی که با اعتصاب دو روزه اتحادیه‌های کارگری در این کشور نیز همراه شده است.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، با جان باختن یک کودک چهار ساله و یک مرد شیلیایی در دهمین روز اعتراضات شیلی، تلفات کشته‌ها در این کشور به ۱۸ نفر افزایش یافته است.

«رودریگو اوبیلا» معاون وزیر کشور شیلی اعلام کرده که در جریان برخورد یک راننده مست با جمعی از معترضان در پایتخت شیلی، یک کودک چهار ساله و یک مرد دیگر کشته شده است.

از سوی دیگر خبر رسیده که یکی از معترضان شیلیایی به دلیل شدت جراحات ناشی از ضرب و شتم نیروهای پلیس جان خود را از دست داده است.

همزمان با دهمین روز اعتراضات در شیلی که جرقه آن بعد از افزایش بهای بلیت مترو زده شد، اتحادیه‌های کارگری این کشور هم دو روز اعتصاب عمومی اعلام کرده‌‍‌اند.

رسانه‌های مختلف، از ادامه درگیری‌های نیروهای امنیتی و پلیس شیلی با معترضان و استفاده از گاز اشک آور خبر داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه