محدودیت‌ جدید آمریکا علیه کوبا

شنبه 4 آبان 1398
05:04
محدودیت‌ جدید آمریکا علیه کوبا وزارت حمل‌ونقل آمریکا روز جمعه اعلام کرد که تمامی پروازهای تجاری به 9 شهر کوبا را لغو کرده و تنها پروازها به هاوانا باقی خواهند ماند.

العالم-آمریکا

دولت آمریکا تمامی پروازهای تجاری برنامه ریزی شده به 9 شهر کوبا را تعلیق و تنها پروازها به پایتخت کوبا را باقی گذاشت.

به گزارش اسپوتنیک، با محدودیت جدید دولت آمریکا، 50 خطوط هواپیمایی این کشور تنها مجاز هستند به فرودگاه بین‌المللی «خوزه مارتی» در هاوانا پرواز کنند.

یک مقام آمریکایی در توجیه این اقدام دولت اعلام کرد: «ما شاهد آن هستیم که تا چه میزان دولت کوبا از سفر گردشگران آمریکایی به این کشور سود می‌برد. ما اجازه نخواهیم داد که این منبع مالی به دولت کوبا برسد».

گردشگری یکی از مهمترین منابع درآمدی دولت کوبا به شمار می‌آید و دولت آمریکا به دلیل کمک‌هایی که دولت کوبا به دولت ونزوئلا انجام می‌دهد در تلاش است تا فشارها علیه این کشور را تشدید بخشد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


کاخ سفید ترامپ شبیه کاخ‌های صدام در زمان سقوط است


کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید