تلفن همراه «عمر البشیر» در زندان جنجالی شد

شنبه 4 آبان 1398
17:32
تلفن همراه «عمر البشیر» در زندان جنجالی شد کشف تلفن همراه «عمر البشیر» رئیس‌جمهور مخلوع سودان در زندان کوبر، سبب انتقادهایی در این کشور شده است.

العالم - آفریقا

سازمان سودانی «زیرو فساد» از کشف تلفن همراه پیشرفته البشیر در زندان کوبر خبر داد.

این سازمان اعلام کرد که تلفن همراه البشیر از طریق یک نظامی که در زندان کوبر خدمت می‌کرد به دست او رسیده است و این نظامی اکنون منفصل از خدمت شده اما در یکی از شرکت‌های وابسته به حزب البشیر با حقوق و مزایای عالی جذب کار شده است.

به نوشته وبگاه «المشهد السودانی»، سازمان مذکور از کوتاهی وزارت کشور سودان در کنترل کردن ارتباطات بین البشیر با معاونان وی در داخل زندان کوبر انتقاد کرده است.

گفته می‌شود البشیر از داخل زندان از طریق واتساپ با هواداران خود در ارتباط بوده و آن‌ها را رهبری می‌کرده است.

فرماندهی ارتش سودان ۱۱ آوریل گذشته در پی تشدید اعتراضات مردمی در این کشور، عمر البشیر را پس از ۳۰ سال حکومت عزل کرد.

نهمین جلسه دادگاه البشیر

از سوی دیگر نهمین جلسه دادگاه البشیر به اتهام ثروت‌اندوزی حرام و فساد مالی، برگزار شد.

جلسه امروز دادگاه بدون استماع شهادت شهود پایان یافت. در جلسه قبلی «عبدالرحیم محمد حسین» وزیر دفاع پیشین سودان در دادگاه حاضر شد و به بیان اظهاراتی پرداخت.

وی که تا سال ۲۰۱۵ به مدت نُه سال منصب وزیر دفاع سودان را بر عهده داشت، گفت که از اینکه البشیر مبالغ مالی از بن سلمان دریافت کرده، اطلاع داشته است اما نمی‌داند این مبلغ چگونه و کجا هزینه شده و دلیل اینکه این پول‌ها خارج از کانال رسمی به دست البشیر رسیده است، محاصره تحمیلی آمریکا بر بانک‌های سودان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس رژیم صهیونیستی: صبح بسیار سخت و دردناکی داشتیم


حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی


چنگ‌اندازی به اهرم وتو؛ تلاش پاریس برای ورود به مذاکرات تهران و واشنگتن


شهباز شریف: هیات پاکستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران شرکت می‌کند


نگرانی‌ها در ترکیه درباره ماهیت حضور نظامی ناتو با استقرار سامانه دفاعی جدید+فیلم


لاوروف: اروپا و ناتو در اندیشه رویارویی نظامی با روسیه هستند


شهادت 18 نفر در پی تداوم حملات سنگین رژیم صهیونیستی به لبنان


هلاکت ۴ صهیونیست از جمله فرمانده گردان ۵۲ رژیم در لبنان


شوک صهیونیست‌ها از انتقادهای تند «جی دی ونس»


سردار ذوالقدر: دشمن در 5 هدف راهبردی علیه ایران ناکام ماند