یک زن برای نخستین بار نخست‌وزیر بلژیک شد

يکشنبه 5 آبان 1398
03:15
یک زن برای نخستین بار نخست‌وزیر بلژیک شد "سوفی ویلمز" وزیر بودجه بلژیک روز شنبه به عنوان نخست وزیر موقت این کشور انتخاب شده است.

العالم-اروپا

به گزارش فرانس ۲۴، سوفی ویلمز ۴۴ ساله قرار است امروز یکشنبه بعد از اعلام سوگند در برابر کینگ فیلیپ به عنوان نخست وزیر رسمی بلژیک معرفی شود.

"شارل میشل" نخست وزیر کنونی بلژیک به دنبال اختلاف با ملی‌گرایان فلاندر که به خاطر امضای پیمان مهاجرتی سازمان ملل از دولت ائتلافی وی کناره‌گیری کردند، در برابر نمایندگان اعلام کرد: «من تصمیم گرفته‌ام که در اوایل ماه نوامبر (اواسط آبان) از سمتم کناره‌گیری کنم.

بلژیک از زمان سقوط دولت به رهبری میشل در دسامبر سال ۲۰۱۸ تا کنون در تشکیل دولت ائتلافی موفق نبوده است.

بلژیک از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ به مدت ۵۴۱ روز را بدون دولت سپری کرد که رکوردی در جهان به حساب می آید.

کشور پادشاهی بلژیک کشوری مستقل در اروپای غربی است که از سه جامعه ی (فنلاندی، فرانسوی و آلمانی) و سه منطقه ی (بروکسل، فنلاندرز و والوون) تشکیل شده است. این کشور از جنوب با فرانسه، از شمال با هلند، از شرق با آلمان، از سمت جنوب شرقی با لوکزامبورگ و از سمت شمال غرب با دریای شمال مجاور است. حدود 30,277 کیلومتر مربع مساحت و بیش از 11 میلیون نفر جمعیت دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی