تکمیل ماهواره‌های «ظفر» و «پارس یک» تا پایان امسال

يکشنبه 5 آبان 1398
09:22
تکمیل ماهواره‌های «ظفر» و «پارس یک» تا پایان امسال
معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره ظفر با دقت ۲۲ و نیم متر و ماهواره پارسِ یک نیز با دقت ۱۵ متر تعبیه شده که تا پایان سال کامل می‌شوند.

العالم _ ایران / علمی

مرتضی براری معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران، اظهار کرد: ماهواره های سنجشی از ماهواره هایی هستند که امروزه در دنیا در اقتصاد فضاپایه نقش موثری دارند به همین دلیل در موضوع ماهواره‌های سنجشی نیز ورود کردیم و چندین ماهواره در دست احداث داریم.

وی تاکید کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، امسال برخی از ماهواره‌های ما به پایان می‌رسد و از این ماهواره‌ها می توان به ماهواره‌های ظفر و پارس یک اشاره کرد.

معاون وزیر رئیس سازمان فضایی ایران ادامه داد: ماهواره ظفر با دقت ۲۲ و نیم متر است و ماهواره پارس یک نیز با دقت ۱۵ متر تعبیه شده که تا پایان سال کامل می‌شوند.

براری در پایان خاطر نشان کرد: ماهواره سنجشی نیز در دستور کار ما قرار گرفته است و امیدواریم تا پایان امسال ۲ ماهواره سنجشی را نیز به نتیجه برسانیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم؛ خطا کنید کوبنده پاسخ می‌دهیم


سازمان ملل: خواستار اطمینان از رسیدن ایران و آمریکا به توافق هستیم


پزشکیان: ایران با عزت، اقتدار و حفظ حقوق ملت وارد گفت‌ وگو می‌شود


تکرار تهدیدات و زیاده ‌خواهی‌های ترامپ در قبال ایران


تأکید رهبر انصارالله بر تحریم اقتصادی و سیاسی دشمنان امت اسلامی


جزئیات حملات امروز حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی


تشدید تنش در جولان اشغالی به دنبال ازسرگیری پروژه توربین‌های بادی اسراییل