مورالس: مخالفان در حال آماده‌سازی برای کودتا هستند

يکشنبه 5 آبان 1398
22:21
مورالس: مخالفان در حال آماده‌سازی برای کودتا هستند رئیس جمهور بولیوی درباره آماده شدن مخالفان این کشور برای یک کودتا در این کشور هشدار داد.

العالم- آمریکا

«اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی روز یکشنبه گفت که رقبای سیاسی وی در حال آماده سازی برای یک کودتا هستند.

مخالفان رئیس جمهور بولیوی قصد دارند هفته آینده در اعتراض به انتخاب مجدد مورالس به عنوان رئیس جمهور به برگزاری اعتصاب و تظاهرات بپردازند.

این دومین بار در کمتر از پنج روز گذشته است که مورالس درباره وقوع یک کودتا در این کشور هشدار داده است. دادگاه انتخابات بولیوی چند روز پیش وی را پیروز انتخابات یکشنبه هفته پیش در این کشور اعلام کرده است.

مخالفان مورالس مدعی شده‌اند که در شمارش آرای انتخابات بی‌نظمی‌هایی روی داده است.

گروه‌هایی در بولیوی روز جمعه در اعتراض به شمارش آرا و انتخاب مجدد مورالس به عنوان رئیس‌جمهور این کشور، دست به اقدامات اعتراض آمیز زدند. این افراد از پنجره منازل و پشت بام‌ها با ضربه زدن به ظروف، اعتراض خود را ابراز داشتند.

طبق اعلام دادگاه عالی انتخاباتی بولیوی با شمارش دستی ۹۹.۸ درصد از آرای انتخابات ریاست جمهوری این کشور، اوو مورالس رئیس‌جمهور کنونی ۴۷.۱ درصد آرا را کسب کرده و سهم «کارلوس مسا» نامزد حزب میانه‌رو و اصلی‌ترین رقیب مورالس ۳۶.۵ درصد بوده است.

طبق قوانین موجود در بولیوی، برای بردن انتخابات به صورت یک‌مرحله‌ای، هر کاندیدا نیاز به کسب حداقل ۵۰ درصد آرای مردمی یا حداقل ۴۰ درصد آرا به شرطی که اختلافش با رقیب حداقل ۱۰ درصد باشد، دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم


تاکید سخنگوی سپاه بر ادامه راهبرد مقاومت بدون وقفه


اینفوگرافیک| پشت پرده عجله ترامپ برای هرمز؛ چرا زمانِ، برگ برنده ایران شده است؟


اینفوگرافیک| پروژه های هوش مصنوعی آمریکا در تیررس موشک های ایران


اینفوگرافیک| پیروزی روی کاغذ؛ عقب نشینی در میدان!


آیا جولانی وارد نبرد لبنان می شود؟


فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو