هشدار بلومبرگ در باره فاجعه اقتصادی در دبی

دوشنبه 6 آبان 1398
09:37
هشدار بلومبرگ در باره فاجعه اقتصادی در دبی کارشناسان اقتصادی درباره وقوع فاجعه اقتصادی احتمالی در دبی به دنبال رکود بازار مسکن و نبود متقاضی برای ساخت و سازهای سرسام آور مسکن هشدار دادند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ، حسین سجوانی رئیس هیئت مدیره شرکت املاک "داماک" امارات در خصوص وقوع فاجعه اقتصادی احتمالی دبی به خاطر افزایش مداوم عرضه مازاد واحدهای مسکونی بدون وجود مشتری هشدار داد.

سجوانی به خاطر "ساخت و ساز مفرط" خواستار تعلیق همه پروژه های ساخت و ساز مسکونی در دبی برای یک تا دوسال شد تا از این فاجعه احتمالی جلوگیری شود، زیرا این فاجعه ممکن است به افزایش مداوم عرضه مازاد واحدهای مسکونی بدون وجود مشتری منجر شود.

وی گفت: اکنون ما بر سر دو راهی قرار داریم. یا این مشکل را حل خواهیم کرد که به ما اجازه رشد از اینجا را خواهد داد یا شاهد فاجعه ای خواهیم بود.

تیر ماه امسال نیز به دنبال رکود بازار مسکن دبی، اعلام شد که چندین شرکت بزرگ املاک به خاطر اختلاس و تقلب در معاملات توسط پلیس تعطیل شدند و یا تحت پیگرد قرار گرفته اند.
یکی از این شرکت ها در جریان کلاهبرداری از متقاضیان خرید مسکن که عمدتا ایرانی بودند، بیش از دو میلیارد تومان از آنان ربوده بود.
با رکود بازار مسکن در دبی و سقوط بهای آن بسیاری از بنگاه های املاک یا ورشکست شده اند و یا از اجرای تعهدات خود باز مانده اند که این شرایط زیان هنگفتی به خریداران مسکن وارد کرد.

در همین حال با توجه به وخامت اقتصادی دبی، شرکت‌های حمل‌و‌نقل اعلام کرده اند تعداد خانواده‌هایی که از دبی کوچ می کنند، بسیار بیشتر از تعدادی هستند که برای سکونت به دبی می‌آیند. در همین راستا به‌رغم ادامه ساخت‌و‌ساز مسکن در دبی، تعداد زیادی از خانه‌ها و آپارتمان‌ها خالی مانده است. به‌ خاطر کاهش اجاره‌بها، بازار مسکن دبی در سال ۲۰۱۷ در رتبه دوم بدترین‌ها بازارهای جهان ایستاد.

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره