انفجار در مأرب یمن؛ وزیر دفاع دولت «هادی» جان به در برد

سه شنبه 7 آبان 1398
15:55
انفجار در مأرب یمن؛ وزیر دفاع دولت «هادی» جان به در برد وزیر دفاع دولت مستعفی یمن از انفجاری در استان مأرب که او را هدف (ترور) قرار داد، جان به در برد اما دو نظامی دیگر، کشته شدند.

العالم - یمن

منابع یمنی امروز سه‌شنبه از انفجاری مهیب در استان مأرب (شرق پایتخت) خبر دادند و گفتند، انفجار ناشی از حمله موشکی به مقر موقت وزارت دفاع دولت مستعفی بوده است.

وبسایت «مأرب پرس» نوشت: منابع متعددی اعلام کردند که این حمله، جلسه وزیر دفاع و فرماندهان عالی‌رتبه ارتش در استان مأرب را هدف قرار گرفته است.

طبق این گزارش، «محمد المقدشی» وزیر دفاع دولت «عبد ربه منصور هادی»، دولت مستعفی یمن که در ریاض پایتخت عربستان سعودی، مستقر است، از این حادثه جان به در برده است.

این سایت در بخشی دیگر از این خبر مدعی شد که این حمله را نیروهای حوثی که در صرواح (بخشی از استان مأرب) مستقر هستند، انجام داده‌اند اما تاکنون ارتش یا انصارالله یمن این موضوع را تأیید نکرده‌اند.

یک منبع یمنی هم به خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرد که در این انفجار، دو نظامی یمنی کشته شدند و چند نفر دیگر مجروح هستند. این آمار اولیه است و احتمال افزایش آن وجود دارد.

وبگاه خبری «کریتر سکای» (وابسته به سیاسیون جنوب یمن) هم گزارش کرد، شاهدان می‌گویند، انفجار، انفجاری مهیب بوده که مقر وزیر دفاع و فرماندهان ارتش در مأرب را هدف قرار داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!


عراقچی: صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند


سرلشکر رضایی: کم‌ضررترین راهکار برای آمریکا پذیرفتن شروط ۱۰گانه ایران است/ دشمن خطا کند، از آنها اسیر می‌گیریم


دریادار ایرانی: آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان وحشت دارند


اولیانوف: روس‌اتم مصمم است طرح بوشهر با قدرت ادامه یابد


سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است