پاسخ فیفا به باشگاه استقلال برای عدم پرداخت بدهی پروپئیچ + عکس

سه شنبه 7 آبان 1398
17:22
پاسخ فیفا به باشگاه استقلال برای عدم پرداخت بدهی پروپئیچ + عکس فیفا طی نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران و باشگاه استقلال دلیل عدم پرداخت بدهی پروپئیچ مهاجم پیشین آبی‌پوشان را پاسخ داد.

العالم - ایران / ورزشی

به گزارش سایت باشگاه استقلال، طبق اعلام رسمی فیفا به فدراسیون فوتبال قرار بوده بدهی پروپئیچ از حساب باشگاه استقلال در فیفا تا پایان ماه سپتامبر پرداخت شود اما به دلیل آنکه این کار هنوز انجام نشده، فدراسیون فوتبال ایران در روز 13 اکتبر (شانزده روز قبل) دلیل پرداخت نشدن این پول را از فیفا پرسیده بود که جواب ارسالی فیفا به این ایمیل، بهترین و کامل‌ترین پاسخ جهت رفع تمامی نگرانی‌هاست.

پاسخ فیفا، روز 14 اکتبر در پاسخ به پیگیری فدراسیون فوتبال ایران درباره پرونده پروپئیچ:

1- در جلسه با هیئت مدیره بانک (بانکی که قرار است پول پروپئیچ از طریق آن پرداخت شود.) روشهای مختلف انتقال این پول را بررسی کردیم.

2- بانک مورد نظر قبل از اینکه بخواهد تصمیم بگیرد خواستار یکسری اطلاعات از دپارتمان مالی فیفا شده بود که ما این اطلاعات را به طور کامل به بانک توضیح دادیم.

3- از این به بعد این موضوع یک مسئله داخلی بانکی است که تاکنون به طول انجامیده و البته آنها (بانک) با حسابداری فیفا در ارتباط هستند.

فیفا در پایان این ایمیل ارسالی ضمن تشکر از باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال بابت پیگیری این موضوع، طرف‌های ایرانی را به صبوری دعوت کرده و تاکید داشته که هر مسئله‌ای باشد، اطلاع خواهد داد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شکاف ترمیم‌ناپذیر میان واشنگتن و اروپا


نگرانی آمریکا از اختلاف عربستان و امارات


کابینه امنیتی اسرائیل درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد


تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن