رییس شورای حزب النهضه تونس:

النهضه؛ نتایج درخشانی را در انتخابات مجلس کسب نمود

سه شنبه 7 آبان 1398
22:53
رییس شورای حزب النهضه تونس گفت که نتیجه انتخابات اخیر نشان دهنده دشواری مرحله انتقالی پس از انقلاب این کشور است.

العالم – تونس

عبدالکریم الهارونی در گفت وگو با برنامه "ضیف و حوار" شبکه خبری العالم افزود که النهضه پس از انقلاب در حکومت شرکت کرد تا دمکراسی در این کشور موفق شود.

وی ادامه داد که آراء النهضه در انتخابات‌های تونس از سال 2011 سیر نزولی داشت اما در انتخابات اخیر توانست 61 درصد آراء را به خود اختصاص دهد.

الهارونی خاطر نشان کرد: پس از گذشت سه هفته از انتخابات ریاست جمهوری که در آن نامزد ما نتوانست به مرحله دوم راه یابد اما النهضه شکست نخورد و نتیجه درخشانی را در انتخابات مجلس کسب نمود.

وی گفت: براساس ساز و کار انتخابات در تونس، یک حزب در صورتی می تواند دولت را به تنهایی تشکیل دهد که 109 کرسی را در مجلس از آن خود نماید که اصلا هیچ حزبی قادر به رسیدن به این حد نصاب نیست به همین دلیل هدف النهضه شراکت با دیگران برای تشکیل دولت و مبارزه با فساد در کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند