رییس شورای حزب النهضه تونس:

النهضه؛ نتایج درخشانی را در انتخابات مجلس کسب نمود

سه شنبه 7 آبان 1398
22:53
رییس شورای حزب النهضه تونس گفت که نتیجه انتخابات اخیر نشان دهنده دشواری مرحله انتقالی پس از انقلاب این کشور است.

العالم – تونس

عبدالکریم الهارونی در گفت وگو با برنامه "ضیف و حوار" شبکه خبری العالم افزود که النهضه پس از انقلاب در حکومت شرکت کرد تا دمکراسی در این کشور موفق شود.

وی ادامه داد که آراء النهضه در انتخابات‌های تونس از سال 2011 سیر نزولی داشت اما در انتخابات اخیر توانست 61 درصد آراء را به خود اختصاص دهد.

الهارونی خاطر نشان کرد: پس از گذشت سه هفته از انتخابات ریاست جمهوری که در آن نامزد ما نتوانست به مرحله دوم راه یابد اما النهضه شکست نخورد و نتیجه درخشانی را در انتخابات مجلس کسب نمود.

وی گفت: براساس ساز و کار انتخابات در تونس، یک حزب در صورتی می تواند دولت را به تنهایی تشکیل دهد که 109 کرسی را در مجلس از آن خود نماید که اصلا هیچ حزبی قادر به رسیدن به این حد نصاب نیست به همین دلیل هدف النهضه شراکت با دیگران برای تشکیل دولت و مبارزه با فساد در کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب