آزمایش موشک بالستیک توسط زیردریایی هسته ای ولادیمیر روسیه

چهارشنبه 8 آبان 1398
13:23
آزمایش موشک بالستیک توسط زیردریایی هسته ای ولادیمیر روسیه وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد: زیردریایی اتمی «کنیاز ولادیمیر» که به تازگی به آب انداخته شده است نخستین موشک قاره پیما از نوع بولاوا را پرتاب کرد.

العالم ـ اروپا

زیردریایی اتمی در هنگام پرتاب موشک در دریای سفید (در شمال روسیه) قرار داشت و بر اساس گزارش وزارت دفاع روسیه آزمایش موشک موفقیت آمیز بود و به میدان نظامی کورا در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه اصابت کرد.
منطقه‌ای که زیردریایی کنیاز ولادیمیر در آن قرار داشت برای تردد کشتی‌ها بسته شده بود و این زیردریایی اتمی در حالت زیر آب موشک را پرتاب کرد.
زیردریایی اتمی کنیاز ولادیمیر از نوع «بوری» است و در سال ۲۰۱۷ به آب انداخته شده است.
موشک دریاپایه بولاوا یا ار-۳۰ بر اساس طبقه بندی ناتو اس اس.ان ایکس-۳۰ است که موشک سه مرحله‌ای بالستیکی قاره پیما با سوخت جامد به حساب می‌آید.
روسیه درحال تکامل موشک بولاوا است. موشک‌های جدید قدرت حمل دو برابر بیشتر ماده انفجاری از موشک‌های نسل قبل و ۱۲ هزار کیلومتر پیمایش دارند.
این موشک مجهز به کلاهک‌های تقسیم شونده است که امکان رهگیری و نابودی آن برای سامانه‌های پدافند موشکی را به کمترین حد می‌رساند.

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: اتحاد ملی و صدای واحد ملت، دشمن را مستأصل کرده است


بقائی: روابط ایران - عمان ممتاز و نمونه است


ایران تحت فشار، تهدید و محاصره مذاکره نخواهد کرد


تروریست جیش الظلم به دار مجازات آویخته شد


تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو در تل آویو


تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد


جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر