گرینبلات: هنوز زمان رونمایی از «معامله قرن» نیست

پنج‌شنبه 9 آبان 1398
21:38
گرینبلات: هنوز زمان رونمایی از «معامله قرن» نیست
نماینده سابق دولت آمریکا در مذاکرات سازش، گفت که تأخیر در تشکیل دولت رژیم صهیونیستی موجب تأخیر در رونمایی از طرح معامله قرن شده است.

العالم - آمریکا

«جیسون گرینبلات» نماینده سابق دولت آمریکا در گفت‌و‌گوهای به اصطلاح صلح (سازش) امروز (پنجشنبه) به شبکه العربیه گفت که هنوز زمان مناسبی برای رونمایی از طرح موسوم به «معامله قرن» نیست.

او گفت که دولت واشنگتن بار دیگر زمان رونمایی از این طرح را به عقب انداخته است. گرینبلات دلیل این اقدام را ناکامی در تشکیل دولت صهیونیستی در سرزمین اشغالی دانست و گفت که روند تشکیل ائتلاف در اسرائیل بسیار طول کشیده است.

گرینبلات مدعی شد که کاخ سفید به زودی و در زمان مناسبش از طرح «معامله قرن» رونمایی خواهد کرد.

او در ماه سپتامبر گذشته و پیش از استعفایش، از اینکه طرح مذکور در زمان مسئولیت وی رونمایی نشد، ابراز تأسف کرد و گفت که تمام تلاش خود را برای اجرای معامله قرن به کار خواهد گرفت.

رونمایی از بخش سیاسی طرح موسوم به «معامله قرن» از ماهها پیش به تشکیل دولت صهیونیستی منوط شده بود. دولتی که می‌بایست در سپتامبر گذشته تشکیل می‌شد اما تا کنون اختلافات احزاب و گروهها مانع از این کار شده است.

در حالی سخن از رونمایی بخش سیاسی یا همان بخش اصلی این طرح است که سرنوشت بخش اقتصادی این طرح که در نشست منامه پایتخت بحرین در تیر ماه گذشته مطرح شد، نامعلوم است.

هیچ یک از گروههای فلسطینی و هیچ کشوری در منطقه تا کنون به طور علنی موافقت خود را با این طرح اعلام نکرده‌اند.

معامله قرن، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان سعودی، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست


چین خواستار فراهم شدن شرایط مساعد برای صلح در خاورمیانه شد


تظاهرات در برلین علیه تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران و لبنان 


«ایتان» پرنده افسانه‌ای که در آسمان ایران شکار شد


اژه‌ای: ایران از سیاست‌های کلان خود عقب‌نشینی نمی‌کند


نماینده مجلس: ایران از اصول خود در برابر زیاده خواهی آمریکا کوتاه نمی‌آید


هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها


تاکید پزشکیان بر ضرورت بکارگیری رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات/ جنگ به نفع هیچکس نیست


بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد