آژیرهای خطر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صدا درآمدند

پنج‌شنبه 9 آبان 1398
22:28
آژیرهای خطر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صدا درآمدند رسانه‌های خبری در سرزمین‌های اشغالی فلسطین از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار شلیک راکت و موشک خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شامگاه پنجشنبه (نهم آبان) از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار شلیک راکت و موشک خبر دادند.

گزارش‌های اولیه منتشر شده حکایت از آن دارد که صدای انفجار قوی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه شنیده شده است.

رسانه‌های عبری رژیم صهیونیستی مدعی شدند که یک فروند راکت از سمت غزه به شهرک‌های مذکور شلیک شده و در جای غیرمسکونی سقوط کرده است.

شبکه تلویزیونی ۱۳ رژیم اسرائیل نیز گزارش داد که به دنبال شلیک این راکت، سامانه پدافند موشکی این رژیم موسوم به «گنبد آهنین» فعال شده و شش فروند موشک شلیک کرده است. این رسانه صهیونیستی مدعی شد که سامانه مذکور یک راکت را رهگیری و منهدم کرده است.

خبر در حال تکمیل است ...

0% ...

آخرین اخبار

قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است


رایزنی روسای جمهور لبنان و فرانسه درباره نتایج مذاکرات آمریکا- ایران


پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود


وام یک میلیارد دلاری بانک بریکس به آفریقای جنوبی برای نوسازی زیرساخت‌های خدمات شهری


پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز