لاوروف: مسئله کُردها نباید باعث وخامت اوضاع منطقه شود

جمعه 10 آبان 1398
13:56
لاوروف: مسئله کُردها نباید باعث وخامت اوضاع منطقه شود وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای گفته است مسئله کُردها نباید باعث وخامت اوضاع در سوریه و بطور کلی در منطقه شود.

العالم -روسیه

به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «راسیا-24» یادآور شد که مسئله کُردها در سوریه نباید باعث وخامت اوضاع در این کشور و بطور کلی در منطقه شود.

لاوروف گفت: «کردها در مناطقی از عراق و ایران زندگی می‌کنند و مسلماً تعداد بسیار زیادی از آنها در ترکیه هستند. کسی مایل نیست تا منطقه به خاطر وخامت اوضاع پیرامون مسئله کردها به نقطه انفجار برسد. کسی نمی خواهد تا کردها احساس کنند که مردم درجه دو هستند.»

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مشکل کردها در سوریه، مشکلی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. ضمن اینکه این مشکل بسیار گسترده بوده و تنها در چارچوب بحران سوریه نیست.

لاوروف در پاسخ به سئوال دیگری یادآور شد که گفت‌وگوهای روسیه و آمریکا درباره ثبات راهبردی هنوز به پیشرفتی نرسیده است. وی گفت: «در ابتکارعمل روسیه درباره جذب طرف آمریکایی برای گفتگوی برابر، هیچ کمبودی وجود ندارد، ولی متاسفانه واکنشی از سوی همتایان ما در ایالات متحده، مشاهده نشده. بنابراین پیشرفتی در مذاکرات روسیه-آمریکا درباره موضوع بسیار با اهمیت ثبات راهبردی هنوز حاصل نشده است.»

وزیر خارجه روسیه افزود که موفقیت مشخصی در مذاکرات مربوط به تشکیل شورای تجاری روسیه-آمریکا هم بوجود نیامده است.

سرگئی لاوروف همچنین گفت که روسیه قصد ندارد اتحاد نظامی با چین ایجاد کند. وی توضیح داد: «اگر مفهوم اتحاد نظامی را درک کنیم، باید بگویم که نه روسیه و نه چین قصد ایجاد چنین اتحادی را ندارند.»

وی در عین حال افزود، روابط روسیه با چین هرگز از لحاظ کیفیت و سطح اعتماد متقابل در تمامی عرصه‌ها، از جمله اقتصادی، بعنوان پایه و اساس روابط دو کشور و در عرصه تامین منافع مسکو و پکن در عرصه بین المللی، با اندازه حال حاضر مستحکم نبوده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اسلام آباد: هیات ایرانی درباره تحولات منطقه‌ای با مقامات عالی‌رتبه پاکستان گفت وگو می‌کند


وزیر خارجه پاکستان: مشتاقانه منتظر دیدارهای پربار با همتای ایرانی خود هستم


بقائی: در سفر عراقچی به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است


قالیباف: خط مقدم ضربه به آمریکا جنگ مالی است


تکذیب خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی


شهادت ۱۵ شهروند لبنانی در حملات صهیونیست‌ها پس از برقراری آتش بس


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است