ترامپ: حاضرم متن مکالمه با زلنسکی را علنی کنم

جمعه 10 آبان 1398
16:09
ترامپ: حاضرم متن مکالمه با زلنسکی را علنی کنم رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید حاضر است برای روشن شدن اذهان عمومی، متن مکالمه دردسرسازی که با نخست‌وزیر اوکراین داشته و او را تا پای استیضاح پیش برده، افشا کند.

العالم- آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با «واشنگتن اگزماینر» با اشاره به پرونده اوکراین گیت و استیضاح خود مدعی شد: اینها همه به خاطر مکالمه تلفنی است که مکالمه خوبی هم بود. یک وقتی، می‌نشینم؛ شاید هم در یک برنامه زنده تلویزیونی و رونوشت این مکالمه را قرائت می‌کنم تا مردم آن را بشنوند.

وی افزود: همه می‌دانند که کار اشتباهی انجام نداده‌ام و به هر حال اتهامات علیه من در مقایسه با آنچه به ۳ رئیس‌جمهوری اسبق آمریکا شامل بیل کلینتون، ریچارد نیکسون و اندرو جانسون نسبت دادند؛ ناچیز است.

ترامپ همچنین از عدم تمایل برای مشارکت در روند استیضاح سخن گفت و مدعی شد این اوضاع را برای دیگر رؤسای جمهوری آمریکا دشوار می‌کند.

وی همچنین از شهادت «تیم موریسون» مقام سابق کاخ سفید مبنی بر اینکه در مکالمه تلفنی مذکور به هیچ موضوع نگران‌کننده و نامشروعی پرداخته نشده است، ابراز رضایت کرد.

گفتنی است روز گذشته مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب روند استیضاح دونالد ترامپ امکان تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهوری آمریکا را میسر ساخت.

این قطعنامه با ۲۳۲ رأی موافق مقابل ۱۹۶ رأی مخالف به تصویب رسید.

روند تحقیقات مجلس نمایندگان در مورد این‌که آیا رئیس‌جمهوری باید استیضاح شود یا نه، به مکالمه تلفنی ترامپ با ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین باز می‌گردد؛ در جریان آن مکالمه دونالد ترامپ از همتای اوکراینی خواسته «لطفی بکند» و در مورد جو بایدن، از نامزدهای اصلی حزب دموکرات برای رقابت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، و پسرش، که عضو هیئت مدیره یک شرکت نفت و گاز در اوکراین بود، تحقیق کند. در آن زمان دونالد ترامپ اعطای یک کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری به اوکراین را متوقف کرده بود.

دونالد ترامپ تحقیقات را «قلابی» توصیف کرده و بارها تاکید کرده هیچ عمل نادرست و خلافی از او سرنزده‌ است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور