همسران داعشی‌های هلند خواستار بازگشت از سوریه به هلند شدند

جمعه 10 آبان 1398
20:09
همسران داعشی‌های هلند خواستار بازگشت از سوریه به هلند شدند وکلای همسران اعضای هلندی گروه تروریستی داعش در تلاش هستند این زن‌ها و فرزندان آنها از ازدوگاه‌های سوریه به این کشور بازگردانده شوند.

العالم- سوریه

وکلای ۲۳ زن که همسران آنها از هلند به داعش پیوسته‌اند امروز جمعه از یک قاضی خواستند دستوری برای بازگرداندن این زن‌ها و ۵۶ فرزند آنها از اردوگاه‌های سوریه به هلند صادر کند.

«آندره سیبرگز»، یکی از وکلای این زنها در دادگاهی در هلند امروز جمعه گفته این زن‌ها و کودکان آنها در شرایطی رقت‌بار در اردوگاه «الهول» در شمال سوریه زندگی می‌کنند.

او گفت که وضعیت این زن‌ها و کودکان آنها بعد از حمله ترکیه به شمال سوریه و احتمال افتادن کنترل این منطقه به دست ارتش سوریه بدتر شده است.

دولت هلند تأکید کرده اینکه مقام‌های این کشور برای پیدا کردن این زن‌ها و بازگرداندن هلند وارد این اردوگاه‌ها شوند کاری بسیار خطرناک است.

آمارهای صلیب سرخ نشان می‌دهد نزدیک به ۶۸۰۰۰ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش و خانواده‌های آنها در اردوگاه الهول نگهداری می‌شوند. کنترل این اردوگاه تا به حال دست گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» است.

دستگاه‌های اطلاعاتی هلند در گزارشی روز ۱ اکتبر تصریح کرده‌اند ۵۵ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش از این کشور به سوریه سفر کرده‌اند.

دادگاه هلند حکم خود درباره این پرونده را ۱۰ روز دیگر اعلام خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"