موسوی: آمریکا به جای تحریم‌های تکراری دست از توهم برداشته و به اجرای تعهدات برجامی بازگردد

شنبه 11 آبان 1398
10:42
موسوی: آمریکا به جای تحریم‌های تکراری دست از توهم برداشته و به اجرای تعهدات برجامی بازگردد
سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به تحریم بخش عمرانی ایران از سوی آمریکا، به واشنگتن توصیه کرد به جای تحریم‌های تکراری، دست از توهم خودساخته برداشته و به اجرای تعهدات برجامی بازگردد.

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحریم بخش عمرانی ایران توسط آمریکا اظهار داشت: اینگونه اقدامات نشانه ضعف و ناکارآمدی این کشور در دیپلماسی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: متاسفانه دستگاه دیپلماسی آمریکا ناتوان از انجام ابتکار و راهکارهای دیپلماتیک و معقول بوده و تنها اتکاء آنها به زور و تروریسم اقتصادی است.

موسوی افزود: دیپلماسی قلدرمآبانه ایالات متحده که در ارتباط با سایر کشورها و حتی سازو کارهای بین‌المللی و چند جانبه نیز به کار گرفته می‌شود، به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در خاتمه اظهار داشت: بهتر است ایالات متحده به جای تحریم‌های تکراری و غوغا سالاری که قطعا آنها را به اهدافشان نخواهد رساند، از غوطه ور شدن هر چه بیشتر در توهمات خود ساخته دست برداشته و به اجرای تعهدات خود در برجام بازگردد.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا همزمان با تمدید معافیت‌های مربوط به همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای با ایران، بخش عمرانی ایران را تحریم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم