استقبال توئیتری ترامپ از ناآرامی در کربلا

دوشنبه 13 آبان 1398
10:02
استقبال توئیتری ترامپ از ناآرامی در کربلا
رئیس‌جمهور آمریکا در صفحه توئیتر خود به استقبال از اغتشاش در اطراف کنسولگری ایران در شهر کربلا رفت و دو مطلب منتشر شده در این باره توسط رسانه‌های وابسته به سعودی‌ها را بازنشر داد.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به تجمع یکشنبه شب (دیشب) تعدادی از اغتشاشگران در اطراف کنسولگری ایران در شهر مقدس کربلا در عراق، مطلب منتشر شده در دو رسانه وابسته به عربستان سعودی را در صفحه توئیتر خود بازنشر داد.

رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اقدام ضد ایرانی خود، به مطالب منتشر شده وبگاه «عرب نیوز» عربستان سعودی و «ایران اینترنشنال عربی» که پیشتر خبرهایی درباره وابستگی این رسانه به ولی‌عهد سعودی منتشر شده بود، استناد کرده است.

دونالد ترامپ در صفحه توئیتر خود به زبان انگلیسی و عربی مطالب منتشر شده توسط این دو رسانه سعودی درباره اغتشاش یکشنبه شب (دیشب) در اطراف کنسولگری ایران در شهر کربلا در عراق را بازنشر داد.

استقبال توئیتری ترامپ از اغتشاش در اطراف کنسولگری ایران با استناد به دو رسانه سعودی در حالی صورت گرفته که در روزهای اخیر و در پی ناآرامی‌ها در عراق، برخی رسانه‌های از نقش سفارت آمریکا در بغداد در سازماندهی تشکیلات سری «تظاهرات اکتبر» عراق است، خبر دادند.

میر مسعود حسینیان سرکنسول ایران در کربلا از بازگشت آرامش به مناطق اطراف کنسولگری خبر داد.

در همین حال، خبرنگار العالم گزارش داد، نیروهای ضد اغتشاش پلیس عراق، گروه ناشناسی را که کنسولگری ایران در کربلای معلی را محاصره کرده بود، متفرق کردند.

خبرنگار العالم تاکید کرد که مهاجمان به کنسولگری ایران، نماینده معترضان عراقی نیستند و به زودی هویت واقعی آنان منتشر خواهد شد.

ساعتی قبل، شماری از افراد مجهول الهویه کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا را محاصره کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم