دستور عبدالمهدی برای محاکمه عوامل تیراندازی به معترضان

پنج‌شنبه 16 آبان 1398
18:02
دستور عبدالمهدی برای محاکمه عوامل تیراندازی به معترضان نخست‌وزیر عراق دستور داده تا هر کس که به مردم معترض گلوله جنگی شلیک کرد، حتما محاکمه شود.

العالم - عراق

فرماندهی عملیات بغداد که مسئولیت تأمین أمنیت استان بغداد در عراق را برعهده دارد، هشدار داد که استفاده از سلاح گرم و تیراندازی به معترضان عواقب قضایی خواهد داشت.

سپهبد «قیس المحمداوی»، فرمانده این عملیات پنجشنبه (۱۶ آبان) به شبکه تلویزیونی سومریه عراق گفت: «[عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر ] فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق دستور داده است که هرکسی که اقدام به شلیک با گلوله جنگی به سوی معترضان کند، به هر دلیلی که باشد، محاکمه شود».

او ادامه داد: «استفاده از گلوله جنگی حتی با به صورت تیراندازی هوایی و با هدف پراکنده کردن معترضان باشد، مطلقاً ممنوع است و دستورات ما به همه بخش‌های [نیروهای مسلح] جدی و قاطعانه است».

شهرهای مرکزی و جنوبی عراق از ابتدای ماه اکتبر گذشته شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در اعتراض به اوضاع نابه‌سامان معیشتی و اقتصادی، نبود اشتغال و عدم جدیت مسئولان عراقی برای ریشه‌کن کردن فساد در این کشور است. این اعتراض‌ها که با توافق طرفین (معترضان و دولت) برای دو هفته به دلیل مراسم اربعین متوقف شد، از ۲۵ ماه مذکور (سوم آبان) از سرگرفته شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود