ترامپ: با لغو تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای چینی موافقت نکرده‌ام

جمعه 17 آبان 1398
20:23
ترامپ: با لغو تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای چینی موافقت نکرده‌ام
رئیس جمهور آمریکا روز جمعه گفت با لغو تعرفه‌ها بر کالاهای چینی موافقت نکرده است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه گفت با لغو تعرفه‌های گمرکی بر روی کالاهای چینی موافقت نکرده است.

رئیس جمهور آمریکا پیش از ترک کاخ سفید به خبرنگاران در این باره گفت: «چین خواستار یک توافق تجاری با آمریکا بوده و این توافق در آمریکا امضا خواهد شد.»

روز گذشته وزیر بازرگانی چین اعلام کرد: «دو کشور چین و آمریکا باید همزمان برخی از تعرفه‌های اعمال‌شده را لغو کنند که در چنین حالتی فاز نخست مذاکرات تجاری به نتیجه خواهد رسید.»

«گائوفنگ»، سخنگوی وزارت بازرگانی چین نیز روز گذشته گفت: «سهم هر دو کشور از تعرفه‌هایی که لغو می‌کنند باید یکسان باشد و در باره مقدار تعرفه‌ها باید بین دو طرف مذاکره صورت گیرد.»

ترامپ همواره چین را متهم کرده که توازن تجاری بین دو کشور را به نفع خود بر هم زده و از روسای جمهور سابق آمریکا نیز بخاطر دادن چنین اجازه‌ای به پکن انتقاد کرده است. وی اول شهریور ماه نیز به بنگاه‌های اقتصادی آمریکا هشدار داد که چین را ترک کنند و به آمریکا بازگردند.

چین هم در این جنگ تعرفه‌ای بیکار ننشسته و متقابلا تعرفه‌هایی بر واردات کالا از آمریکا وضع کرده است، بخصوص بر کالاهایی که محصول آن دسته از ایالت‌های آمریکا هستند که پایگاه رای دونالد ترامپ محسوب می‌شوند. چینی‌ها از جمله بر نفت خام وارداتی از آمریکا نیز تعرفه 5 درصدی اعمال کرده‌اند.

پکن رفتار واشنگتن را در جنگ تعرفه‌ای به قلدری تعبیر کرده و از آن به‌شدت انتقاد کرده است.

سیاست آمریکا مبنی بر محدودسازی چین به عنوان یک رقیب جهانی اگرچه در دوران روسای پیشین جمهوری آمریکا نیز سابقه داشت اما در دوران ریاست جمهوری ترامپ، ابعاد جدی‌تری به خود گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید