به صدا درآمدن ناقوس خطر برای صهیونیست‌ها؛

افزایش نگرانی صهیونیستها از دستاورد‌های مقاومت

يکشنبه 19 آبان 1398
09:25
افزایش نگرانی صهیونیستها از دستاورد‌های مقاومت
افزایش توانمندی محور مقاومت با عقب نشینی و ضعف آمریکا و رژیم صهیونیستی هم زمان شده است تا راهبرد نتانیاهو را ناکارآمد کند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش المیادین، دستاوردهای راهبردی اخیر محور مقاومت، ناقوس خطر را برای رژیم صهیونیستی به صدا در آورده است تا این رژیم نگران از میان رفتن توازن راهبردی در منطقه باشد.

هانی فحص خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین گفت روزی نیست که عالی ترین مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی درباره امکان بروز ناهمگونی در موازنه راهبردی منطقه هشدار ندهند. از نگاه کارشناسان، رویکردها به راهبرد منطقه ای، به دو رویکرد معکوس تقسیم می شوند، در یک رویکرد روند حرکت به سود تهران و هم پیمانانش و در رویکرد دوم روند آن با شکست های پیاپی واشنگتن و هم پیمانانش همراه شده است.

رونین برگمن تحلیلگر امور امنیتی در روزنامه یدیعوت آحارانوت در میز گردی در شبکه سیزده تلویزیون اسرائیل گفت در شرایطی قرار گرفته ایم که شاهد حضور ایران در تمامی عرصه ها هستیم، یعنی این کشور در هر جایی که بتواند حاضر می شود، آنان می گویند ما نمی ترسیم و تسلیم فشارهای حداکثری آمریکا نمی شویم.

باراک راپید تحلیلگر سیاسی شبکه سیزده تلویزیون اسرائیل نیز می گوید از زمان خروج دونالد ترامپ از توافقنامه هسته ای مدت زمان قابل توجهی گذشته است، بر این اساس می توان مدعی شد این حرکت نتوانست بر اوضاع راهبردی اسرائیل تاثیر مثبت بگذارد، ایرانی ها در اقدامات بازدارنده علیه اسرائیل موفق نشان داده اند.

بر اساس اظهار نظر کارشناسان، ناقوس خطری که اخیرا بیش از گذشته به صدا در آمده، بیانگر این مطلب است که اسرائیل دوران آرامش قبل از توفان را تجربه می کند، گشرون هکوئین ژنرال بازنشسته و پژوهشگر اندیشکده بیگن- سادات معتقد است توفانی که در پیش است می تواند سهمگین باشد.

افزایش توانمندی محور مقاومت با عقب نشینی و ضعف آمریکا و رژیم صهیونیستی هم زمان شده است تا این اتفاق بتواند راهبرد نتانیاهو برای مقابله با ایران را ناکارآمد کند و اسرائیل را در برابر راهبردهایی قرار دهد که نتیجه اش می تواند وادار شدن به بازنگری در مفاهیم امنیت ملی و همگام کردن این مفاهیم با خطراتی جدید باشد، چنانچه این روند موجب می شود تل آویو به این نتیجه برسد که تهدیداتی که با آن روبروست تهدیداتی کیفی و راهبردی است.

خبرگزاری صداوسیما

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی


عبور ۸۰ هزار زائر از مرز مهران


اظهارات کارشناس سیاسی درباره ماهیت اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی


پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران