دو معارض سعودی در سوئیس ربوده شدند

سه شنبه 21 آبان 1398
08:07
دو معارض سعودی در سوئیس ربوده شدند منابع حقوق بشری عربستان از ربوده شدن دو شهروند مخالف سیاست‌های آل سعود در ژنو خبر دادند.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش دوشنبه شب پایگاه خبری الخلیج الجدید به نقل از منابع حقوق بشری عربستان، «حسن العمری» و «حسن الکنانی» در محل اقامتشان در ژنو سوئیس ربوده شدند.

بر اساس این گزارش، زمان دقیق ربوده شدن این دو فرد مشخص نیست؛ اما العمری آخرین بار اکتبر ۲۰۱۷ و الکنانی مارس ۲۰۱۹ رؤیت شدند.

اسحاق الجیزانی وکیل مدافع حقوق بشر با تأیید این خبر در حساب شخصی‌اش در توییتر به مخالفان نظامی سعودی توصیه کرد که به سوئیس سفر نکنند زیرا این کشور برای پناهندگان سعودی امن نیست.

این گزارش می افزاید؛ العمری و الکنانی پیش از ناپدید شدن با انتشار توئیت‌هایی از سیاست‌های محمد بن سلمان ولیعهد سعودی انتقاد کرده بودند.

در همین ارتباط، رژیم آل سعود به دنبال بازگرداندن «غاده الفضل» زن پناهجوی سعودی بوده که به دنبال خشونت و سرکوب‌گری نظام آل سعود تقاضای پناهندگی به یونان داده است. این پناهجوی سعودی هشدار داده که در صورت ناپدید شدن، سفارت سعودی در آتن، مسؤول آن خواهد بود.

ظرف سال‌های اخیر، آمار درخواست پناهندگی سعودی‌ها افزایش یافته و بر اساس اعلام کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد در دی ماه ۱۳۹۷ آمار رسمی درخواست پناهندگی سعودی‌ها از رقم ۲۰۰ نفر در سال ۲۰۱۲ به ۸۱۵ نفر در ۲۰۱۷ افزایش یافته است.

ناظران بین المللی علت اصلی افزایش درخواست‌های پناهندگی میان شهروندان سعودی را سیاست‌های آل سعود و نبود حداقل‌های آزادی در عربستان می‌دانند.

از زمان روی کارآمدن ولیعهد عربستان، برخی سیاست‌های وی عرصه را بر گروه‌های مختلف فعالان سیاسی و اقتصادی، نخبگان و برخی اقشار مانند زنان تنگ کرده است.

دستگیری، بازداشت خانگی، پیگیری حضور مخالفان در خارج کشور و در نهایت، مرگ افرادی مانند جمال خاشقچی با واکنش‌های گسترده‌ای در سطح جهان و منطقه به سیاست‌های آل سعود روبه رو شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره