مسکو درباره تحولات غزه و فلسطین اشغالی ابراز نگرانی کرد

سه شنبه 21 آبان 1398
14:50
مسکو درباره تحولات غزه و فلسطین اشغالی ابراز نگرانی کرد روسیه در اولین واکنش به ترور یک فرمانده جهاد اسلامی فلسطین و حمله تلافی‌جویانه فلسطینی‌ها به اراضی اشغالی، خواستار «خویشتنداری» طرف‌های درگیر شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

در واکنش به شدت گرفتن روند تحولات در نوار غزه و فلسطین اشغالی به دنبال ترور فرمانده جهاد اسلامی فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، وزارت خارجه روسیه درباره تشدید تنش‌ها در منطقه ابراز نگرانی کرده و خواستار خویشتنداری طرف‌های درگیر شده است.

بنا بر گزارش اسپوتنیک، روسیه درباره تحولات جاری در منطقه نوار غزه و فلسطین اشغالی اظهارنظر کرده است؛ تحولاتی که با حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی برای ترور دو تن از سران جنبش جهاد اسلامی فلسطین و پاسخ تلافی‌جویانه نیروهای مقاومت به این عملیات تروریستی آغاز شده است.

مسکو در واکنش به این تحولات، ضمن ابراز نگرانی از اوضاع جاری در منطقه، از طرف‌های درگیری‌ خواسته از خودشان خویشتنداری نشان دهند.

رژیم صهیونیستی بامداد امروز به طور همزمان «بهاء ابوالعطا» عضو شورای نظامی جهاد اسلامی در نوار غزه و «اکرم العجوری» در دمشق را هدف حمله تروریستی قرار داد.

در حمله نخست، ابوالعطا، از فرماندهان «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد و عضو شورای نظامی این جنبش در منزل خود در محله «الشجاعیه» در شرق شهر غزه هدف حداقل یک موشک قرار گرفت و خودش به همراه همسرش به شهادت رسید.

جهاد اسلامی در بیانیه‌ای، شهادت او را تأیید و رژیم صهیونیستی را تهدید کرد که قطعا پاسخ این ترور را خواهد داد و برای پاسخ، هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. جهاد اسلامی در واکنشی اولیه، شماری موشک و راکت به فلسطین اشغالی شلیک کرد. شبکه الجزیره به نقل از سرایا القدس اعلام کرد که تل‌آویو هدف موشک قرار گرفته است.

در ترور دوم، منزل «اکرم العجوری» از سران جنبش حماس در محله «المزه» دمشق در نزدیکی سفارت لبنان هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. این حمله به شهادت «معاذ العجوری» پسر اکرم و شخصی دیگر به نام «عبدالله یوسف حسن» منجر شد. اکرم العجوری نیز به همراه نوه خود (دختر معاذ) و نُه نفر دیگر مجروح شد و رژیم صهیونیستی در حذف او ناکام ماند .

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره