انتقاد تند اتحادیه اروپا از پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت فلسطین

سه شنبه 21 آبان 1398
15:45
انتقاد تند اتحادیه اروپا از پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت فلسطین دفتر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بدون اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نوار غزه و ترور یک فرمانده ارشد جهاد اسلامی، پاسخ تلافی جویانه مقاومت فلسطین را محکوم کرد.

العالم- اروپا

از نظر دفتر سیاست خارجی اتحادیه اروپا، حمله تلافی‌جویانه نیروهای مقاومت فلسطین به مناطق مرکزی و جنوبی فلسطین اشغالی در واکنش به عملیات تروریستی بامداد امروز سه شنبه رژیم صهیونیستی، «غیرقابل قبول» است و باید فورا متوقف شود.

در این بیانیه آمده است: «امروز صبح، اسرائیل یک عملیات در غزه انجام داد و یک رهبر ارشد جهاد اسلامی فلسطین را هدف قرار داد. در پاسخ، راکت‌هایی از غزه به جنوب و مرکز اسرائیل شلیک شدند. شلیک راکت به مردم غیرنظامی، کاملا غیرقابل قبول است و باید فورا متوقف شود. اکنون به منظور حفظ جان‌ها و امنیت غیرنظامیان فلسطینی و اسرائیلی، یک کاهش تنش سریع و کامل ضروری است».

دفتر سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین از تلاش‌های مصر برای توقف درگیری‌ها و بازگرداندن آرامش حمایت کرده است.

این دفتر بدون اشاره به تجاوزهای مکرر رژیم صهیونیستی به نوار غزه و اقدام تروریستی اخیر آن افزود: «همانطور که اتحادیه اروپا به طور مستمر بیان کرده است، تنها یک راه حل سیاسی می‌تواند به این چرخه ادامه‌دار خشونت‌ها پایان بدهد».

عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی و شهادت «بهاء ابوالعطا» عضو شورای نظامی جهاد اسلامی فلسطین در نوار غزه، عملیات تلافی‌جویانه فلسطینی‌ها را به دنبال داشته است؛ عملیاتی که به گفته وزارت خارجه رژیم صهیونیستی سبب اقامت یک میلیون نفر از ساکنان اراضی اشغالی در پناه‌گاه شده است.

رژیم صهیونیستی بامداد امروز منزل بهاء ابوالعطا در نوار غزه و «اکرم العجوری» از سران جنبش حماس در محله «المزه» دمشق را هدف عملیات تروریستی قرار داد که در نتیجه آن ابوالعطا به شهادت رسید و العجوری زخمی شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"