پامپئو به رئیس‌جمهور موقت بولیوی تبریک گفت

پنج‌شنبه 23 آبان 1398
08:43
پامپئو به رئیس‌جمهور موقت بولیوی تبریک گفت وزیر خارجه آمریکا که کشورش پیش از این از «کودتا» در بولیوی حمایت کرده بود، با صدور بیانیه‌ای به سناتور اهل این کشور آمریکای جنوبی که خود را رئیس‌جمهور موقت معرفی کرده است، تبریک گفت.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) به «ژیناین آنز» سناتور اهل بولیوی که پس از استعفای «اوو مورالس»، خود را بعنوان رئیس‌جمهور موقت کشورش معرفی کرد، تبریک گفت.

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، پامپئو در بیانیه‌ای در این خصوص گفت: «آمریکا ژیناین آنز سناتور اهل بولیوی تحسین می‌کند که بعنوان رئیس‌جمهور موقت برخاست تا کشورش را به سوی این گذار دموکراتیک، تحت قانون اساسی بولیوی و مطابق با اصول منشور دموکراتیک سازمان کشورهای آمریکایی هدایت کند».

در حال تکمیل ...

0% ...

آخرین اخبار

حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی


افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه


گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران


افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۵۹۳ نفر


سردار قاآنی: ساحات مقاومت قوی تر از هر موعد دیگری کنار حزب الله قهرمان قراردارند


نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران


سرکنسول ایران در کراچی: دیپلماسی برای توقف جنگ و بازدارندگی در برابر تجاوزگری است


تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است


آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود