شیخ نعیم قاسم: ایران محور و فرمانده مقاومت است

پنج‌شنبه 23 آبان 1398
12:42
شیخ نعیم قاسم: ایران محور و فرمانده مقاومت است شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران گفت: به جهانیان اعلام می کنیم، ایران محور و فرمانده مقاومت است.

العالم - لبنان

شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان صبح امروز در سی و دومین کنفرانس وحدت اسلامی که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، تصریح کرد استکبار آمریکایی سردمدار ظلم، استبداد و جنایت در جهان است.

وی خاطرنشان کرد هدف اسرائیل از اشغال فلسطین، پسرفت منطقه و جلوگیری از پیشرفت آن است، اسرائیل ایستگاه شرارت و فتنه‌افکنی است.

شیخ نعیم قاسم اظهار داشت: آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی با یکدیگر علیه فلسطین و قدس متحد شده‌اند.

وی افزود: اگر خواهان نجات خود و آینده نسل‌های خود هستیم، باید حول محور قدس متحد شویم.

معاون سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد قدس را نمی‌توان به شرقی و غربی تقسیم کرد، سرزمین ملت را نمی‌توان تجزیه کرد.

نعیم قاسم تأکید کرد رژیم اسرائیل در جنگ‌های مستقیم و رو در رو شکست خورده و بسیاری از مزدوران و ابزار تکفیری خود در کشورهای مختلف را از دست داده است.

وی ابراز کرد: وحدت در گروی تداوم مقاومت در میدان است، با وحدت پیروز می‌شویم و معادله قدرتمندی را در برابر دشمنان امت اسلام پایه‌ریزی و تحکیم می‌کنیم.

نعیم قاسم تأکید کرد حزب‌الله با قرار دادن جهت قطب‌نما به‌سمت فلسطین و قدس، در جنگ‌هایش با اسرائیل و مزدوران تکفیری‌اش پیروز شد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است