کره‌شمالی سئول را تهدید کرد

جمعه 24 آبان 1398
17:39
کره‌شمالی سئول را تهدید کرد کره‌شمالی همسایه جنوبی خود را تهدید کرد در صورتی که اقدام به تخریب تاسیسات گردشگری در منطقه مرزی با این کشور نکند،‌به صورت یکجانبه آن را تخریب خواهد کرد.

العالم - آسیا

خبرگزاری کره‌شمالی روز جمعه گزارش داد که پیونگ‌یانگ به سئول هشدار داده در صورتی که این کشور اقدام به تخریب تاسیسات گردشگری در منطقه کوه «کومگانگ» که در منطقه خلع سلاح میان دو کشور قرار دارد نکند،‌ کره شمالی به صورت یکجانبه اقدام به تخریب آن خواهد کرد.

در ماه اکتبر «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی از این منطقه دیدار کرده بود و از سازه‌هایی که در آن منطقه ایجاد شده بود انتقاد کرد. سئول به پیونگ‌یانگ پیشنهاد برگزاری گفت‌وگوهایی عملی درباره ایجاد منطقه گردشگری در منطقه خلع سلاح کرده اما کره‌شمالی از برگزاری هرگونه مذاکرات درباره این موضوع خودداری کرده است.

پروژه ساخت تاسیسات گردشگری در کوه کومگانگ از سال 1998 آغاز شد و سرمایه گذاری در این پروژه توسط کره‌جنوبی و شرکت «هیوندای آسان» انجام شد اما این پروژه در سال 2008 و پس از آنکه به یک شهروند کره‌جنوبی به بهانه ورود به منطقه ممنوعه در کره‌شمالی شلیک شد، متوقف گردید.

در کنار آن، پروژه ایجاد شهرک صنعتی در شهر مرزی کائسونگ نیز در سال 2016 به طور کامل متوقف گردید. توقف این پروژه به دلیل افزایش تحریم‌های بین‌المللی علیه پیونگ‌یانگ به دلیل آزمایش‌های موشکی و توسعه تسلیحات هسته‌ای روی داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد