استقبال پوتین از پیشنهاد سفر ترامپ به روسیه

جمعه 24 آبان 1398
17:51
استقبال پوتین از پیشنهاد سفر ترامپ به روسیه
رئیس جمهور روسیه گفت شرکت رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم سال آینده در مسکو حتی در غالب کمپین انتخاباتی کار درستی است.

العالم - اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پنجشنبه شب گفت از سفر همتای آمریکایی‌اش به مسکو استقبال می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پوتین گفت امیدوار است «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا جهت شرکت در مراسم هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم که ماه ۹ می سال آینده میلادی برگزار می‌شود به مسکو سفر کند.

او گفت: «حتی در چارچوب کمپین انتخاباتی هم کار صحیحی است. اما تصمیم در این خصوص به ما بستگی ندارد».

ترامپ هفته گذشته گفت پس از دریافت دعوت‌نامه از سوی کرملین، سفر به مسکو را مدنظر قرار داده است.

تا به حال دو رئیس‌جمهور آمریکا در رژه روز روسیه شرکت کرده‌اند: «بیل کلینتون در سال ۱۹۹۵ و جورج دبلیو بوش در سال ۲۰۰۵. روسیه از این مراسم برای نمایش قدرت نظامی خودش استفاده می‌کند.

سران کشورهای غربی، بعد از تحولات اوکراین و ضمیمه شدن شبه جزیره کریمه به روسیه از شرکت در این مراسم خوداری کرده‌اند.

«یوری یوشاکوف»، دستیار رئیس‌جمهور روسیه چند ماه پیش به خبرنگاران گفت مسکو برای رئیس‌جمهور اوکراین، نخست‌وزیر انگلیس، رهبر کره شمالی و صدراعظم آلمان دعوت‌نامه ارسال کرده و آنها را به حضور در این مراسم دعوت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی