الحشد الشعبی: تحرکات داعش را در کرکوک خنثی کردیم

شنبه 25 آبان 1398
19:47
الحشد الشعبی: تحرکات داعش را در کرکوک خنثی کردیم
سازمان الحشد الشعبی عراق از خنثی کردن تحرکات داعش برای سیطره بر برخی از مناطق استان کرکوک خبر داد.

العالم _ عراق

«طاهر عبدالله» فرمانده گردان ویژه تیپ 15 سازمان الحشد الشعبی روز شنبه گفت که تحرکات داعش برای اشغال برخی از مناطق استان کرکوک خنثی شده است.

پایگاه اطلاع رسانی الحشد به نقل از طاهر عبدالله نوشت: داعش در گذشته از شکاف امنیتی در برخی از مناطق استان کرکوک سوء استفاده کرده بود و عناصر آن با هدف آغاز عملیات تروریستی برای اشغال برخی مناطق استان یادشده، از مکانی به مکانی دیگر منتقل می‌شدند.

عبدالله افزود: الحشد الشعبی موفق شد با انجام عملیات منحصر به فرد این تحرکات را خنثی و امنیت مناطقی که مردم آن از شکاف‌های امنیتی رنج می‌بردند، تامین کند.

در پایان این بیانیه آمده که الحشد الشعبی تحرکات داعشی‌ها را تحت نظر دارد و به این نظارت ادامه می‌دهد.

با وجود شکست داعش در عراق در سال 2017، عناصر تروریستی وابسته به آن در مناطق مختلف این کشور به صورت گروه‌های کوچک حضور دارد و نیروهای الحشد نیز در جریان عملیات‌های اخیر از جمله «اراده پیروزی» موفق شدند مناطق گسترده‌ای از عراق را از حضور این عناصر تروریستی پاکسازی کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم