لاریجانی در تشریح جلسه غیرعلنی مجلس درباره افزایش قیمت بنزین:

مجلس با همکاری دستگاه‌ها روی کنترل قیمت‌ها نظارت می‌کند/ دولت پای عهد خود بایستد

يکشنبه 26 آبان 1398
10:21
مجلس با همکاری دستگاه‌ها روی کنترل قیمت‌ها نظارت می‌کند/ دولت پای عهد خود بایستد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نگرانی مردم درباره افزایش قیمت بنزین، گفت: مردم نگران تبعات بعدی این افزایش قیمت روی سایر کالاها هستند که کمیسیون اقتصادی در جلسه با مسئولان ذیربط نظارت جدی روی کنترل قیمت‌ها خواهد کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه، 26 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در توضیح نشست غیرعلنی گفت: امروز از ساعت 8 صبح درباره مباحثی که این روزها مطرح است و درباره بحث یارانه ها صبحت کردیم و آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این جلسه حضور داشت و گزارشی از وضعیت را ارائه کرد همچنین نمایندگان نیز نظراتی داشتند که مطرح کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: آنچه که مهم است این است که اولا دولت منابعی را که به عنوان مابه‌التفاوت در نظر گرفته شده در اسرع وقت به حساب مردم واریز کند و نشان دهد که پای عهد خود ایستاده و کمیسیون مربوطه نیز باید حتما این کار را پیگیری کند.

وی ادامه داد: نگرانی مردم این است که این تصمیم (افزایش قیمت بنزین) تبعاتی در سایر قیمت ها داشته باشد که مقرر شد کمیسیون اقتصادی مجلس با ستاد تنظیم بازار، تعزیرات، قوه قضائیه و مسئولان ذیربط جلساتی بگذارد که نظارت جدی روی کنترل قیمت ها شود.

لاریجانی اضافه کرد: در زمینه اصلاح روش ها نیز قرار شد مرکز پژوهش ها و کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی های لازم را صورت دهند؛ از این رو همه باید هم داستان باشیم که فشار از روی مردم برداشته شده و به آنها کمک شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه دغدغه اصلی نمایندگان محترم نیز فشار روی مردم است، خاطرنشان کرد: ان شاءالله در این مسیر، کمیسیون ها در روزهای آتی جلساتی دارند تا مشکلات حل شود و قطعا در فضای آرام اصلاحات سامان خواهد یافت و ما احتیاج داریم فضای آرامی برای تصمیمات درست فراهم کنیم.

خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است