نوبخت: هر ۱۰ روز یکبار برای خانوارها پرداختی داریم

دوشنبه 27 آبان 1398
18:27
نوبخت: هر ۱۰ روز یکبار برای خانوارها پرداختی داریم رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن اعلام اینکه سال آینده علاوه بر پرداخت یارانه نقدی، ۱۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای کاهش فقر پرداخت می‌شود، گفت: به طور میانگین هر ۱۰ روز، یک پرداخت به خانوارها خواهیم داشت.

العالم - ایران/ اقتصادی

محمدباقر نوبخت در حاشیه هفدهمین جلسه ستاد بودجه گفت: در جلسه امروز ستاد بودجه منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: تلاش ما این است در طول ماه، سه پرداخت منظم داشته باشیم؛ یکی پرداخت یارانه نقدی است که انجام می‌شود، دوم پرداخت حمایت معیشتی است و سوم پرداخت حقوق و اعتبارات عمرانی است.

نوبخت گفت: به گونه‌ای عمل کنیم که به طور میانگین هر ۱۰ روز یک پرداخت به خانوارها داشته باشیم تا مدیریت مصرف برایشان آسان شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: علاوه بر پرداخت نقدی یارانه در سال آینده، ۱۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای کاهش فقر که جزو سیاست‌های دولت دوازدهم است، صرف خواهیم کرد.

پرداخت ۲۴ هزار میلیارد تومان برای گندم و دارو

وی افزود: ۱۲ هزار میلیارد تومان حداقل برای پرداخت‌های گندم و ۱۲ هزار میلیارد تومان برای یارانه دارو در سال آینده صرف خواهد شد.

نوبخت گفت: تلاش می‌کنیم هم به طرح‌های عمرانی بپردازیم که اشتغال و رونق را در اقتصاد داشته باشیم و هم پرداخت‌های یارانه‌ای نظم یافته داشته باشیم تا در شرایط سخت و نامطلوب اقتصادی به خانوارها کمک بیشتری نسبت به امسال شود.

رئییس سازمان برنامه و بودجه افزود: امروز به نهایی کردن منابع و مصارف عمومی و منابع و مصارف هدفمندی پرداخته شد، چون دو جدول برای دریافت‌ها و پرداخت‌ها داریم یک جدول مربوط به انچه که به خزانه دولت واریز می‌شود و به دستگاه‌های دولتی پرداخت می‌کنیم و یک بخش هم مربوط به سازمان هدفمندی یارانه هاست که باید جدول آن هم مشخص شود.

او یادآور شد که طرح‌های عمرانی را بیشتر استانی کردیم تا استانداران و مسئولان استانی دقت بیشتری داشته باشند و کنترل بیشتری بر طرح‌های عمرانی کنند.

وی گفت: گزارش بودجه شرکت‌ها که بخشی از بودجه کل کشور است ۱۴ آبان طبق قانون به مجلس تقدیم شد و این روزها آخرین جلسات ستاد برای ارائه لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ است تا در زمان مقرر و قانونی لایحه بودجه تقدیم مجلس شود.

به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، این سازمان در حال تدارک پیش‌نویس لایحه بودجه است تا آن را به دولت بدهد و دولت آن را نهایی کند تا بتوانیم قبل از ۱۵ آذر تقدیم مجلس کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت