دویچه‌وله: شاهزاده سعودی ناپدید شد

دوشنبه 27 آبان 1398
21:04
دویچه‌وله: شاهزاده سعودی ناپدید شد یکی از اعضای سرشناس خاندان آل‌سعود مفقود شده و احتمال می‌رود بدون هیچ اتهامی در ریاض بازداشت شده باشد.

العالم - عربستان سعودی

«بسمه بنت سعود بن عبد العزیز آل سعود‎»، از اعضای سرشناس خاندان آل‌‌سعود و فرزند پادشاه سابق این کشور مفقود شده و بیم آن می‌رود بدون طرح اتهام در ریاض بازداشت شده باشد.

شبکه خبری «دویچه‌وله» در خبری اختصاصی به نقل از یک منبع نزدیک به «بسمه بنت سعود» نوشته با آنکه او با خانواده‌اش در ارتباط بوده، به دلیل آنکه تحت نظر قرار دارد نمی‌تواند نظراتش را به صورت آزادانه بیان کند.

بسمه بنت‌سعود از جمله فعالان طرفدار اصلاحات قانونی در عربستان سعودی است.

بازداشت ادعایی او همراه با دخترش در شرایطی است که گزارش‌های متعددی از قتل، بازداشت، مفقودی و آزار و اذیت منتقدان حکومت سعودی وجود دارد.

منبع مورد استناد دویچه‌وله گفته بسمه ماه مارس سال جاری هنگامی که قصد داشت برای درمان پزشکی به سوئیس سفر کند به ظن تلاش برای فرار از کشور همراه با دخترش دستگیر شد. از آن زمان به بعد خبری از او در دست نیست.

اسنادی که به رویت دویچه‌وله رسیده نشان می‌دهد بسمه مجوز داشته روز ۱۸ دسامبر سال گذشته برای درمان پزشکی همراه با دخترش از جده عازم سوئیس شود. «لئونارد بنت»، وکیل آمریکایی این شاهزاده سعودی گفته که هواپیمای او معطل شد و از خروج او از عربستان سعودی جلوگیری به عمل آمد.

بنت می‌گوید: «از حدود دو ماه بعد او ناپدید شد و کسی خبر ندارد که کجا است. ما بدترین احتمال‌ها را در این باره می‌دادیم.» بنت گفته بعد از تلاش‌های مکرر برای گرفتن خبر از بسمه «او مجددا ظاهر شد، اما بیشتر شبیه گروگان بود.»

منبع مورد استناد دویچه‌وله گفته مقام‌های سعودی تحقیقاتی را درباره ادعای فرار بسمه آغاز کرده‌اند. او گفت: «مشخص شده که این ادعاها درست نبوده‌اند ولی هنوز نمی‌دانیم چرا او هنوز بازداشت است.»

وی اضافه کرد نمی‌داند چه کسی دستور دستگیری بسمه را داده ولی اصرار کرد که این دستگیری باانگیزه‌های سیاسی انجام نشده و دستور آن با اطلاع حاکمان سعودی انجام نشده است.

یکی از دوستان این فعال حقوق بشر که نخواست نامش فاش نشود مفقود شدن او از ماه مارس را تأیید کرد اما گفت خاندان حاکم می‌دانند او کجا است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو


پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز