پارلمان عراق کلیه امتیازات مالی مقامات بلندپایه را لغو کرد

چهارشنبه 29 آبان 1398
13:39
پارلمان عراق کلیه امتیازات مالی مقامات بلندپایه را لغو کرد پارلمان عراق، قانون لغو کلیه امتیازات مالی مقامات بلندپایه این کشور را تصویب کرد.

العالم _ عراق

پارلمان عراق، در نشست روز گذشته قانون لغو امتیازات مالی مقامات مسئول این کشور را تصویب کرد.

به نوشته پایگاه خبری «بغداد الیوم»، این قانون شامل 11 ماده است که ماده نخست آن، لغو ماده 13 قانون اعطای مبالغ مالی به مقامات عراقی مصوب در سال 2005، است. ماده دوم این قانون، جلوگیری از تخصیص مبالغ درمانی برای روسای سه‌گانه و کلیه نهادهای دیگر است. همچنین امتیاز اعطای کمک‌ هزینه به مسئولان دارای ملک در بغداد برای اجاره ملک در پایتخت ، لغو می‌شود.

بر اساس این قانون، شمار خودروهای اختصاص یافته برای روسای سه‌گانه (رئیس پارلمان، رئیس مجلس و نخست‌وزیر) و وزراء یا مقامات عالی‌رتبه در حد وزیر، مدیران کل محدود می‌شود. در سهمیه‌های مربوط به سوخت، نیروهای محافظ، اجاره هواپیماهای شخصی و ... مسئولان دولتی نیز محدودیت اعمال می‌شود.

نشست دیروز پارلمان عراق به ریاست «حسن الکعبی» معاون اول رئیس پارلمان و حضور 220 نماینده برگزار شد.

پیش از این، «برهان المعموری» رئیس ائتلاف سائرون در استان دیالی، طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که با استناد به ماده 60 از قانون اساسی و ماده 120 آیین‌نامه داخلی مجلس، فراکسیون‌ پارلمانی سائرون، امضای شماری از نمایندگان را برای تصویب قانون لغو امتیازات مقامات مسئول عراقی را جمع کرد.

وی افزود: سائرون پیش‌نویس این قانون را به ریاست پارلمان ارائه کرده است تا با تصویب آن، کلیه امتیازاتی که به موجب قانون به مقامات مسئول عراقی داده شده، لغو شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است