آمریکا: حضور ما در میادین نفت سوریه قانونی است

جمعه 1 آذر 1398
22:32
آمریکا: حضور ما در میادین نفت سوریه قانونی است
نماینده دولت آمریکا در امور سوریه مدعی شده حضور نظامیان این کشور در میادین نفت سوریه قانونی است.

العالم - آمریکا

«جیمز جفری»، نماینده دولت آمریکا در امور سوریه جمعه مدعی شده حضور نظامیان این کشور در میادین نفت سوریه قانونی است.

جیمز جفری در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا آمریکا تصرف میادین نفتی سوریه را قانونی می‌داند گفت: «اعتقاد من تمامً این است که این کار طبق حقوق بین‌الملل قانونی است.»

وی اضافه کرد: «ما هیچ کار غیرقانونی انجام نمی‌دهیم. نیروهای دموکراتیک سوریه همانند گذشته دارند این میادین را کنترل می‌کنند ما هم این کار را در راستای راهبرد کلی‌مان در قبال سوریه تسهیل خواهیم کرد.»

جفری در پاسخ به این سوال که قصد بلندمدت آمریکا در قبال این نفت‌ها چیست گفت طبق قانون، این نفت متعلق به مردم سوریه است.

نزدیک به ۹۰ درصد از ذخائر نفت سوریه در منطقه شرق رود فرات قرار دارند. این منطقه قبلاً تحت کنترل داعش بود و در حال حاضر تحت کنترل نیروهای تحت حمایت آمریکا قرار دارد.

دونالد ترامپ چندی پیش علی‌رغم آنکه اعلام خروج نظامیان آمریکا از سوریه گفت قصد دارد شماری از نظامیان را در مناطق نفت‌خیز شمال شرق سوریه حفظ کند.

شبکه «ان‌بی‌سی‌نیوز» ماه پیش گزارش داده بود «لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا و یک تحلیلگر «فاکس‌نیوز» بعد از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکا از سوریه او را مجاب کرده‌اند شماری از نظامیان را در مناطق نفت‌خیز این کشور حفظ کند.

طبق این گزارش، «جک کین»، ژنرال بازنشسته آمریکایی و یکی از تحلیلگران شبکه خبری فاکس‌نیوز (شبکه محبوب ترامپ) همراه با لیندسی گراهام با در دست گرفتن نقشه‌ای راهی کاخ سفید شده و پس از نشان دادن مقر میدان‌های نفتی در شمال سوریه از او خواسته‌اند نظامیان آمریکایی را در این مناطق حفظ کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم