مقام امنیتی انگلیس: کوربین تهدیدی علیه امنیت ملی است

يکشنبه 3 آذر 1398
06:42
مقام امنیتی انگلیس: کوربین تهدیدی علیه امنیت ملی است کمتر از سه هفته مانده به برگزاری انتخابات سراسری انگلیس، رئیس پیشین سازمان اطلاعات مخفی این کشور (ام. آی۶) جرمی کوربین رهبر حزب مخالف دولت را تهدیدی علیه امنیت ملی توصیف کرد و گفت: او صلاحیت اداره کشور را ندارد.

العالم-اروپا

«سر ریچارد دیرلاو» هشدار داد اگر رهبر حزب کارگر به مقام نخست وزیری برسد به اطلاعات محرمانه دسترسی پیدا کرده و این مساله تهدیدی علیه امنیت ملی به حساب می‌اید.

او در یادداشتی که روز یکشنبه در نشریه ساندی میل منتشر شد با اشاره به سابقه فعالیت‌های سیاسی کوربین در مخالفت با جنگ‌های خارجی و دیدگاه مشاوران نزدیک او همچون شیمس میلن و اندرو موری در حمایت از مردم فلسطین تاکید کرد که او تحت هیچ شرایطی نباید به اطلاعات طبقه بندی شده دست پیدا کند.

دیرلاو که نزدیک به ۳۸ سال در سازمان‌های اطلاعاتی انگلیس سابقه دارد مدعی شد: حتی یک لحظه هم تصور نکنید که می توان به این سیاستمدار کلید شماره ۱۰ (دفتر نخست وزیری) را واگذار کرد. وی افزود: زمانی‌که پای منافع امنیت ملی مطرح است نمی توان گذشته سیاسی کوربین را نادیده گرفت. سیاستمدار به سابقه‌اش اعتبار دارد و کوربین حتی اگر اعلام کند که دیدگاه‌های سیاسی اش تغییر کرده شایسته اداره کشور نیست.

وی افزود: مردم بایستی متوجه باشند که در انتخابات پیش‌رو به چه کسی رای می دهند. زمانی که پای امنیت ملی مطرح می شود نباید راه را برای دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده برای افرادی با پیشینه کوربین باز کرد.

دیرلاو به طرفداران حزب کارگر توصیه کرد اگر تمایل ندارند به سایر احزاب سیاسی رای دهند، دست‌کم از شرکت در انتخابات خودداری کنند.

انتخابات عمومی انگلیس که سومین انتخابات پس از رای مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپا بشمار می رود قرار است ۱۲ دسامبر ( ۲۱ آذر) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.

هرکدام از احزاب سیاسی که بیشترین تعداد کرسی های پارلمان را کسب کند به مدت ۵ سال سکان دولت را برعهده خواهد گرفت

با توجه به نظرسنجی های صورت گرفته تا این لحظه هیچ حزبی نمی تواند اکثریت مطلق کرسی های مجلس عوام را به دست آورد، و در صورت تحقق این مساله، پیش بینی می شود همانند انتخابات سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۷ میلادی، مجلس بعدی، به اصطلاح معلق شود و دو یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است