رئیس‌جمهوری وارد استان سمنان شد

دوشنبه 4 آذر 1398
14:46
رئیس‌جمهوری وارد استان سمنان شد حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری روز دوشنبه در قالب سفر غیررسمی به منظور شرکت در آیین تشییع، خاکسپاری و ختم مرحومه «صدیقه فریدون»، خواهر خود وارد فرودگاه سمنان شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

هواپیمای حامل رییس جمهوری و هیات همراه دقایقی پیش در فرودگاه سمنان بر زمین نشست.
آیین تشییع و خاکسپاری مرحومه فریدون خواهر رییس جمهوری امروز ساعت ۱۵ از مسجد جمعه تا وادی‌السلام شهر سرخه برگزار می‌شود.

همچنین آیین ختم آن مرحومه نیز امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه شهدا سرخه با حضور رییس‌جمهوری برگزار می‌شود.

«صدیقه فریدون» خواهر رییس‌جمهوری روز یکشنبه سه آذر پس از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت.

بنا بر اعلام خانواده آن مرحومه، مراسم سوم و هفتم خواهر رییس جمهوری روز پنجشنبه هفتم آذر از ساعت ۱۴ و ۳۰ تا ۱۶ در حسینیه شهدای سرخه و در ادامه بر سر مزار وی برگزار می‌شود.

آیین ختم‌ آن مرحومه در تهران، شنبه نهم آذر ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۵ و ۳۰ دقیقه در مسجد بلال سازمان صدا و سیما برگزار خواهد شد.

آخرین سفر رسمی روحانی به استان زادگاه خود به آذر ۹۷ بازمی‌گردد که رئیس جمهوری در قالب سفر استانی به مدت ۲ روز در استان سمنان حضور یافت.

شهرستان سرخه با ۱۵ هزار و ۵۲۳ نفر جمعیت در فاصله ۲۰ کیلومتری غرب مرکز استان سمنان زادگاه دکتر روحانی رئیس جمهوری است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است