رئیس‌جمهوری وارد استان سمنان شد

دوشنبه 4 آذر 1398
14:46
رئیس‌جمهوری وارد استان سمنان شد حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری روز دوشنبه در قالب سفر غیررسمی به منظور شرکت در آیین تشییع، خاکسپاری و ختم مرحومه «صدیقه فریدون»، خواهر خود وارد فرودگاه سمنان شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

هواپیمای حامل رییس جمهوری و هیات همراه دقایقی پیش در فرودگاه سمنان بر زمین نشست.
آیین تشییع و خاکسپاری مرحومه فریدون خواهر رییس جمهوری امروز ساعت ۱۵ از مسجد جمعه تا وادی‌السلام شهر سرخه برگزار می‌شود.

همچنین آیین ختم آن مرحومه نیز امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه شهدا سرخه با حضور رییس‌جمهوری برگزار می‌شود.

«صدیقه فریدون» خواهر رییس‌جمهوری روز یکشنبه سه آذر پس از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت.

بنا بر اعلام خانواده آن مرحومه، مراسم سوم و هفتم خواهر رییس جمهوری روز پنجشنبه هفتم آذر از ساعت ۱۴ و ۳۰ تا ۱۶ در حسینیه شهدای سرخه و در ادامه بر سر مزار وی برگزار می‌شود.

آیین ختم‌ آن مرحومه در تهران، شنبه نهم آذر ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۵ و ۳۰ دقیقه در مسجد بلال سازمان صدا و سیما برگزار خواهد شد.

آخرین سفر رسمی روحانی به استان زادگاه خود به آذر ۹۷ بازمی‌گردد که رئیس جمهوری در قالب سفر استانی به مدت ۲ روز در استان سمنان حضور یافت.

شهرستان سرخه با ۱۵ هزار و ۵۲۳ نفر جمعیت در فاصله ۲۰ کیلومتری غرب مرکز استان سمنان زادگاه دکتر روحانی رئیس جمهوری است.

0% ...

آخرین اخبار

کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟